Kdaj na Usui reiki 2.stopnjo?

Koliko časa naj preteče med 1. in 2. stopnjo Usui reiki?

Pogosto vprašanje navdušenih reikistov, kdaj na naslednjo stopnjo? Verjetno bi na to vprašanje vsak reiki učitelj odgovoril drugače.

Časovna komponenta napredovanja se razlikuje kolikor je učencev. In je seveda odvisna od življenja, izzivov, poti, ciljev, zagnanosti vsakega reiki učenca.

Ne bodite eden izmed zbiralcev diplom ali tistih, ki vidijo v reikiju finančni motiv. Zaživite reiki. Naj vam postane delo z reikijem, ne glede na to, ali bo za vas finančno koristno ali ne, vsakodnevna navada. Reiki je stil življenja, proces.

Za primer naj navedem mojstrico reikija, ki je reiki pripeljala v Evropo, H.Takata. Vsi poznate njene zdraviteljske sposobnosti reikiranja na reiki kliniki dr. Hayashija. Z 2. stopnjo nadaljevala šele po 3 mesecih vsakodevnega reikiranja pacientov na Hayashijevi kliniki. Koliko reiki terapij naredite vi? Vsak dan?

Različni viri pravijo, spoštujte priporočljive 1-3 mesece med 1 in 2 USUI stopnjo.

Sama menim, da je pred obiskom 2 Usui reiki stopnje nujno najmanj 21 dnevno delo na sebi (in drugih), seveda vsakodnevno, to pomeni najmanj 21 terapij in tudi ⇓.

 

Si nestrpen/a, si se začel dolgočasiti?

 

Naj te spomnim poleg vsakodnevnega polaganja dlani in očiščevanja čaker tudi na

reiki transmisijo,

meditacija na simbole,

energijsko čiščenje prostorov,

energijsko čiščenje hrane,

reikiranje rastlin in živali,

spremembe na sebi.

 

Čiščenje fizičnega telesa, bolečin

Ob tem se prečisti fizično telo in prečiščeno fizično telo je osnova za nadaljevanje. Torej, več bo odstranjenih blokad, več bo občutij, razvijanja intuicije, zaznavanj… Na sliki črno obarvano.

Po reiki tečajih (intenzivno po iniciacijah) se z rednim reikiranjem sebe in drugih začne proces čiščenja, ki se lahko kaže kot poslabšanje stanja, na višjih stopnjah. Menim, da ste že presodili, ali ste pripravljeni na naslednjo stopnjo, lahko pa me kontaktirate.

Ne tekmujte z reikijem. Vse ob svojem času. Se nadaljuje…

Kdaj reiki ne deluje in zakaj? Preveri zakaj ljudje opustijo reiki

V svojem procesu zdravljenja sem spoznala veliko alternativnih tehnik zdravljenja. Na bolniku je tako velik % uspešnosti zdravljenja, saj zdravilec lahko naredi vse in če bolnik ne upošteva in izvaja navodil, pa naj bo to dieta v primeru razstrupljanja telesa, se ne zgodi prav dosti. Alternativne tehnike zahtevajo od vas akcijo in spremembo. In spremembe so večinoma težke, še posebej če vam manjka energije. In tako se človek odloči, da bo poizkusil drugo alternativno tehniko misleč, da bo šlo lažje. In s tem pade vera in zaupanje v tehniko samo in tudi v ozdravitev, kar ima velik pomen. Sicer vam v reiki ni treba verjeti, da deluje, če pa si dovolite verjeti, čeprav ga ne razumete, pa proces poteka veliko hitreje.

Reiki še vedno ostaja na svetu najbolj razširjena alternativna tehnika

  • Z Reikijem aktivirate meridiane in povrnete samozdravilne moči telesa, uma in duha. Se želite naučiti reikija? Začetni reiki tečaj na tej povezavi
  • Vtisi tečajnice po Usui 1 reiki stopnji. Priporočila, kdaj na usui 2 reiki tečaj in zakaj. Povezava
  • Potrebujete pomoč. V svetovanjih odkrivamo čustvene vzorce, blokade čaker in blokade na fizičnih organih. Reiki tretmaji v živo ali na daljavo – povezava
  • Diagnostika in aktivacija čaker v živo in na daljavo – povezava
  • Reiki je več kot le tehnika zdravljenja – povezava

 

Vir: lasten