REIKI SREČANJE V LJUBLJANI

Reiki kot starodavna japonska energijska tehnika za samopomreiki-zdravilna-energija-ljubeznioč in pomoč drugim vrača zdravje in je tudi znanstveno dokazana, izmerjena.

Reiki deluje, vedno in povsod, če ga izvajamo. S tem namenom so osnovana reiki srečanja. Z namenom prakse. Na reiki srečanjih praktično izvajamo reiki, se učimo novih stvari.

 

Tudi reikisti dobro veste, da ko izvajamo reiki terapije se boljše počutimo tudi sami in ob terapijah samo dobivamo in višamo zavest, ojačamo energijo. Spodbujam vas, da vadite, vadite, vadite, do reiki mojstra vas namreč loči veliko reiki prakse. Vabljeni na reiki srečanje, kjer imate vso mojo podporo.

 

 

KAJ DOGAJA: REIKI SREČANJE V LJUBLJANI

 

KDAJ: spet kmalu razpisan – izbiram pravi termin (piši mi, v kolikor te zanima, in predlagaj tematiko)

Če termin ni razpisan izpolnite prijavnico s pripisom zanimam se za reiki srečanje. Ko bo dogodek razpisan, boste obveščeni. Dogodek bo izveden ob minimalnem številu prijav. V roku 24h pred dogodkom boste obveščeni po mailu.

Organiziran bo 1x na 3 tedne oz. pogosteje, če boste želeli – pišite mi!

KJE: Parmova 41, 1000 Ljubljana.

CENA: 15€

TRAJANJE: 2h, po potrebi podaljšamo 😉

TEMATIKA: Kaj nam preprečuje, da dosežemo svoje ambicije. Vprašanja po vaših željah. Predlagaj tematiko ali postavi svoje vprašanje na Anketa reiki srečanje (povezava)

ZA KOGA:

”Preberi

 

Namen:

”Preberi

Na srečanju bomo izvajali terapije, skupinske meditacije.

 

Reiki srečanje je za vas, če bi radi:

spoznali delo ostalih reikistov, si izmenjali svoje znanje, debatirali o reiki izkušnjah in bi radi kaj ponovili o reikiju ali se družili z reikisti.

delili mnenja ali opažanja o reikiju

imate vprašanja

izpopolnili znanja

bolje spoznali reiki in se napolnili z energijo

praktično delo

izmenjava mnenj in izkušenj

 

Kako se prijavim na reiki srečanje?

Shranite si mojo številko – 041-905-704, saj je vhod zaklenjen. Začenjamo točno, zamudnikov ne čakamo. Vzdušje bo super.

Prijavnica reiki srečanje

Če imate vprašanje, me pokličite na 041-905-704 ali pišite zacutireiki@gmail.com

Anketa reiki srečanje

Oblikujem urnik po vaših željah

 

Kje tiči past?

Nekateri govorijo, da ne deluje ali iščejo bližnjice… Bližnjic ni! In povprašam? Ali ga izvajate? In nastopi tišina… in nato se učijo drugih tehnik in vzorec se ponovi. Ker nihče ne more nič narediti namesto nas.