Ali reiki sploh teče? Prosim za nasvet, reiki ne teče! 1.del

Ste se kdaj vprašali: “Ali reiki sploh teče?” Nekaj nasvetov v premislek.

Ste reikist začetnik?

Nove energije so vam preprosto tuje in jih še ne prepoznate. Seveda, ker jih niste vajeni. Če ste posvečeni v začetne stopnje reikija seveda pretok reikija ne more biti tako močan, kot pri reiki mojstrih. In prav zaradi tega so mojstri prepoznavanja energij. Pretok reikija povečujemo s terapijami in posledično s (samo)očiščevanjem. Izvajajte terapije na sebi in drugih, reiki kanal pa se okrepi z vsako naslednjo iniciacijo.

Dolgo časa niste izvajali reikija.

Priporočam re-iniciacijo, kjer bomo ponovno odprli reiki kanal. Iniciacija bo očistila vaše blokade na duhovnem, čustvenem, mentalnem, fizičnem telesu.

Zaupate v reiki, zaupate vase?

Zaupate, da zmorete? Na začetku je res težko verjeti. Z nekaj prakse, vam ne bo več treba verjeti, ker boste vedeli, da deluje. Deluje vedno in povsod. In samozaupanje. To bo raslo z vsako terapijo, ki vam bo uspela. Reiki vedno deluje. Zaupajte reikiju, s tem mu še bolj odprete srce.

Število terapij

Koliko terapij ste naredili? Vsa ta naša pričakovanja. Resda je velikokrat mnogo bolje že po prvi terapiji, ker pa je zdravljenje proces, pa ne pričakujte, da boste z eno terapijo dosegli cilj. Za posamezno težavo priporočam 4 zaporedne terapije (pri kroničnih obolenjih pa po potrebi).

Prepoznavate občutke?

Mnogi pričakujejo močno občutenje v rokah in telesu. Jasnočutni lahko temu pritrdijo. Morda se vprašajte, kako prepoznavate občutke? Ključ je vaja. Ste med terapijo kaj videli, slišali, vonjali, sprejmite vse občutke med terapijo. Izvajajte reiki na ostalih – naj vam iskreno zaupajo svoje občutke. Kako prepoznati občutke – s prakso.

 

Nadaljevanje: Ali reiki sploh teče – 2. del – povezava

 

In vedno se spomnite: Z reikijem ne morete storiti nič napačnega.