Kaj je aura? Energijski plašč ali ovoj. Čakre ali energijski centri

Aura kot nekakšen zaščitni energijski plašč, ki ščiti človeka, žival. S podobno vlogo kot koža na telesu.  Univerzalna življenjska energija – ki, či, prana se prepleta v njej in vsi zunanji in notranji dejavniki, ki vplivajo na nas. Meridiani ali čakre so energijski centri, kjer je ta energija močnejša.

Delovanje reikija na auro je dokazano in merljivo. Reiki lahko izmerite tudi s kirlianovo kamero ali nihalom. Kirlianova kamera omogoča preko računalnika slikanje koron prstov (kirlianova fotografija – energetske meritve organov in žlez). Prsti so povezani z meridiani, z diagnostiko lahko sklepamo zdravje posameznih organov.

Sestava aure

  • Eterično telo oz. fizična raven Širi se približno 1 do 5 cm od fizičnega telesa, povezana pa je z njegovim delovanjem in telesnimi občutji;
  • Astralno oz. čustveno telo,  emocionalno, ki sega do 7,5 cm od fizičnega telesa in je povezano s človekovo zaznavo materialne realnosti oz. z našim čustvovanjem- Včasih, ko astralno telo bistveno zniža svojo vibracijo, ga lahko zaznamo tudi vizualno, večkrat pa tudi z drugimi čuti. Takšni “astralni lupi” običajno pravimo duh;
  • Mentalno telo  se širi 7-20 cm od fizičnega telesa in je povezan s človekovim razumskim in intelektualnim delom;
  • Duhovno telo (na sliki avre prikazano kot rumeno žarenje), ki je posrednik med duhovnim in fizičnim svetom. Gre za fino energijsko telo, ki presega misli, čustva in oblike.

Čakre

Čakre skrbijo za pretok energije po telesu, posledično tudi na delovanje organov. So kot skladišča energije, lahko so polna, prazna. Če so odprte, torej se energija pretaka, smo povezani s seboj in z duhovnimi svetovi. Povezane so tudi s čustvi in posameznimi organi. Sigurno poznate situacijo, ko se zaljubimo in kakšna čustva in občutki nas preplavijo (odpiranje srčne čakre), vse je lažje, zmoremo.

 

Na poglobljenih reiki tečajih teoretično in praktično obravnavamo čakre. Učimo se čutenja in občutenja, torej kako poslušati telo in kaj nam sporoča. Če se želite naučiti odpiranja čaker, mi pišite.

Dobili boste odgovore:

Kaj so čakre, kako delujejo?

Zakaj se zaprejo? Kaj jih odpira in kaj zapira?

Načini odpiranja čaker.

Znaki, da so čakre blokirane.

S katerimi vzorci so povezane čakre?

Pomen barv in povezanost z organi?

Zakaj pride do bolezni?

Zakaj je pomembno, da so čakre odprte.

Kaj lahko sami naredite, da se čakre odprejo?

Čakre in (zavestna in podzavestna) prepričanja

Odgovori na vaša vprašanja…

 

Naučite se očistiti svoje čakre!

 

S tečaja boste odšli z informacijami,

√ kako aktivirati blokirane čakre,

√ predstavim več načinov odpiranja čaker (izberete najljubšega),

√ kako zaznati zaprto čakro

Energijski pregled čaker. Na višjih stopnjah reiki tečajev in na reiki srečanjih se posvečamo izključno praksi, vas vodim skozi proces in naredimo meditacijo očiščenja in osvobajanja zastalih energij.

Želite, da vam čakre očistim jaz, pokličite me.

Želim se naučiti, prijava na Začetni reiki tečaj

Reiki srečanja

Reiki predstavitev