Bioenergija

Bioenergetik, ima močan nabor lastne energije, ki je v presežku zato jo zmore usmerjati naprej. Pri tem naj bi se od njega zahtevala odgovornost, osebna čistost v mislih, emocijah,besedah in dejanjih. Pozor, misli, namen je še lahko še bolj destruktiven, saj izhaja iz višjih teles.

Zato skrbno izberite bioenergetika, saj boste v nasprotnem primeru vi polnili njega s svojo energijo. To se pogosto dogaja v primerih, ko imajo bioenergetiki veliko terapij in si ne vzamejo časa, da bi očistili sebe. Bioenergija, či energija, ki energija, prana, življenjska energija več imen za eno in isto stvar – energija. Le tehnike se razlikujejo med seboj.

Reiki prednosti pred bioenergijo

Odkar so bioenergetiki umirali kot mladi, sem se nad tem globoko zamislila. Oddajali so lastno energijo in pri tem pozabili nase. Ali obstaja še kakšna druga metoda… in spoznala sem reiki. Tehnika je podobna, manipulacija univerzalne življenjske energije, ki teče preko srca v roke in jo lahko usmerjamo. Reikist je prevajalec energije. Torej, se na tečaju (povezava) nauči, kako se pravilno “priklopiti” na ta vir neomejene energije. Kako začutiti blokado in postopek zdravljenja.

Torej ne oddaja in ne odvaja lastne energije, je prevodnik kozmične univerzalne življenjske energije. Zato je posebej popularen pri ljudeh, ki občutijo pomanjkanje energije, saj omogoča, da se napolnijo.

Kaj se dogodi v telesu?

polaganjem dlani in prevajanjem energije aktivira pretok energije na mestu blokade in energija steče po meredianu oz. čakri (Kaj so čakre – povezava.). Študije dokazujejo, da se v telesu dogajajo samoozdravitveni procesi. Seveda, da je bolezen sanirana, je potrebno tudi opustitev škodljivih navad, sprememba, odvisno od bolezni same.

Ko z boleznijo pride še modrost

Bolezen je učiteljica, saj se ob največjih izzivih tudi največ naučimo in ozavestimo, zakaj je do tega prišlo.

Več znanja: Moč zdravilnih rok – Barbara Ann Brennan

Cilj je vzpostavitev in vzdrževanje ravnovesja. Vsaka čakra je tako povezana z žlezo notranjega izločanja torej…

Prva čakra (muladhara, korenska) – nadledvična žleza

Druga čakra (svadhisthana, vranična/sakralna) – jajčniki, moda

Tretja čakra (manipura, popkovna) – trebušna slinavka

Četrta čakra (anahata, srčna) – priželjc oz. timus

Peta čakra (višudha, grlna/vratna) – ščitnica, obščitnica

Šesta čakra (ajna, čelna) – hipofiza

Sedma čakra (sahasrara, kronska/temenska) – epifiza, možganski privesek

 

 

Na naših poglobljenih reiki tečajih se učimo čutenja, občutenja (blokad in zastojev)in odpravljanja blokad. Vsak ima sposobnosti prepoznavanja. Ključna je vaja.

Kako poteka terapija? Je terapija boleča? Doživite sproščujočo reiki terapijo tudi vi. Povezava…

S terapijo ali iniciacijo (posvetitvijo) se prečistijo in uravnotežijo vse čakre. Te morajo delovati ravno prav, ne preveč, ne premalo. Te vplivajo na energijske meridijane in celotno energijsko polje oziroma auro človeka. Ta se glede na razpoloženje spreminja, oblika in barve le te. Morda kdaj začutite, kako ste težko zraven kakšnega živčnega človeka?

Ne potrebujete verjeti v reiki, probajte in videli boste!

  • Z Reikijem aktivirate meridiane in povrnete samozdravilne moči telesa, uma in duha. Se želite naučiti reikija? Začetni reiki tečaj na tej povezavi
  • Potrebujete pomoč. V svetovanjih odkrivamo čustvene vzorce, blokade čaker in blokade na fizičnih organih. Reiki tretmaji v živo ali na daljavo – povezava
  • Diagnostika in aktivacija čaker v živo in na daljavo – povezava
  • Reiki je več kot le tehnika zdravljenja – povezava
  • Sprostitvene vodene meditacije – povezava