SMOLNIK NA POHORJU: 15.7. – 19. 7. 2018

Duhovni program – ajurveda, energetsko povezovanje in jasnovidnost

V objemu pohorskih gozdov se bomo samospoznavali v družbi izkušenih strokovanjkinj s področja duhovne rasti, z energetsko terapevtsko MatejoVsako jutro bo Mateja imela aktivnosti za dušo in telo, po zajtrku pa bo vodila na izlete in pohode po Pohorju. Popoldne po kosilu bo delavnica Romane Sevčnikar (ayurveda). Po večerji pa bo srečanje-klepet z Violeto in drugimi udeleženci. Palitinuš, ajurvdsko svetovalko Romano Sevčnikar in največjo jasnovidko v Evropi, Violeto Burič.

Lahko se nam pridružite tudi na enodnevnih posameznih delavnicah.

PROGRAM in DELAVNICE:

  1. DAN, nedelja 15.7.2018 (16:00 -19:00)    

*SREČANJE NA ČAJU Z VIOLETO – ENERGIJSKO POVEZOVANJE (delavnica)

Violeta Burić je ženska, rojena z nenavadnim darom, da lahko predvidi prihodnost in podrobnosti opiše tudi stvari, ki so se ljudem zgodile v preteklosti. Svoj dar uporablja za dobrobit človeštva in pomaga ljudem v mnogih težkih situacijah.

Skozi njene Zvezdne steze je šlo že mnogo znanih in neznanih, običajnih in neobičajnih ljudi, politikov, ambasadorjev, športnikov in estradnikov. Jasnovidka je pri osmih letih napovedala razpad Jugoslavije. Pravi, da se Sloveniji od marca do septembra obeta dobro obdobje, po človeštvu pa bodo v prihodnosti poleg naravnih nesreč kosile zlasti smrtonosne epidemije….

Cena: 25 €

DODATEN PROGRAM

1) VIOLETA bo vsak dan nudila individualne razgovore in svetovanja. Cena eno-urnega razgovora je 100 € (potrebna predhodna prijava!).

2) Mateja Palatinuš pa bo vsako popoldne nudila ENERGIJSKE TERAPIJE, kjer svetloba nadzavesti deluje preko njenega energijskega telesa na obiskovalčevo energijsko telo (cena 30 €).

3) Romana Sevčnikar bo vsako dopoldne izvajala analizo stanja telesa s kvantnim analizatorjem BIOSCAN in diagnozo pulza po ayurvedi ter terapije z multivalovnim Tesla-Lakhowsky oscilatorjem (cena osnovnega pregleda 50€, cena terapije z oscilatorjem 30 €).

2. DAN, ponedeljek 16.7.2018 (14:00 – 15:30)

* delavnica Marine Kodba: IZDELAVA NARAVNE KOZMETIKE, cena delavni = 10 €

Več o jasnovidki Violeti:

Njen izjemen dar so ljudje opazili že v njenem otroštvu. Neznanim ljudem je zelo natančno opisovala: hiše, v katerih živijo, kako izgledajo drugi družinski člani, kakšne bolezni jih tarejo, kaj se je zgodilo in kaj se še bo.

Njene zdravniške diagnoze in čitanje preteklosti in sedanjosti so 100 %, prihodnosti pa 80 – 85 %. Mnogim strokovnjakom, zdravnikom, kliničnim psihologom, psihologom in nevrologom se zdi fascinantna hitrost, s katero lahko prehaja skozi prostor in čas in komunicira na daljavo brez težav z ljudmi po vsem svetu.

Zaradi svojih sposobnosti sodeluje z mnogimi pomembnimi državnimi ustanovami po svetu.  Violeta pravi, da je večina stvari v življenju določenih; naš spol, kdo so naši predniki in potomci, kdo bo padel v vojni, ali kdo bo postal predsednik države, kdo bo oče ali mati otrok, kako bomo izgledali, koga in kdaj bomo spoznali.
Tega se ne da spremeniti. Na nekatere stvari pa lahko vplivamo, to je pravica do izbire, kar lahko pripelje do sprememb v življenju. Violeta meni, da je malo stvari, ki jih lahko izbiramo v času zemeljskega življenja, a tisto kar lahko, kroji in piše našo prihodnost. Izkušnje nam kažejo, da volja, ljubezen, vera in upanje lahko naredijo čudeže – če takšni čudeži sploh obstajajo? Ali gre za čudež ali za proces, ki ga ne razumemo? Ali je življenje načrtovano pred rojstvom?

Kaj če smo izbrali svoje starše in družino, prijatelje in sovražnike, kot tudi vse ljudi, s katerimi se srečamo?
Za odgovore na ta in mnoga druga vprašanja so že mnogi izbrali prav Violeto – duhovnega vodnika, prijatelja, svetovalca, podporo …

Za SREČANJE Z VIOLETO se odločimo, da bi izvedeli:
vzroke težav, ki jih imamo; kaj se nam v življenju lahko zgodi;
naše bolezenske diagnoze…in še veliko drugega!

Prijava na: