Ni pretoka energije – Kaj narediti?

Kaj narediti, ko se energijsko odprete, pretoka energije pa ni in ni. Čakre so poti, po katerih teče energija. V kolikor se to zgodi, bi se morali vprašati tole:

Kdo/kaj blokira energijski pretok in s čim?

Blokada pomeni zaprto ali premalo delujoča čakro. Kaj jo blokira? Največkrat vaša negativna prepričanja in strahovi. Predvsem se to opaža pri reiki praktikantih začetnikih, saj ti potrebujejo še prakso (in s tem rezultate), ki jim bo prinesla občutek do (samo) zaupanja in moči. Nekateri še niso vešči zaznavanja energij – praksa je vse. Energija vedno teče.

Kaj narediti za energijski pretok?

Na tem svetu polarnosti se bo tudi vam zgodilo, da boste v energijskem pomanjkanju. Kaj narediti, če to imate pa obljubljen reiki tretma, vi pa energijsko na dnu?

V najslabšem primeru lahko odpoveste terapijo, dokler se ne napolnite sami. Kaj pa morate nujno naredite, če se odločite za terapijo na drugih?

Nujno pred terapevtskim procesom naredite terapijo najprej sebi.

 

Imate vprašanje, napišite mi. Z vpogledom v biopolje se vidi delovanje vaših čaker in to, kje so blokade. Tako zavedne in nezavedne. Tam se vidi tudi vzorce, ki blokirajo.

Za vas odgovarjam vaša jasnočutna reiki učiteljica, Polonca

Dileme pred začetkom učenja reikija

Dilema reiki praktikantke – začetnice, ki se je kasneje izkazala za “iluzijo”.

“Reiki sam me je cisto prevzel. Bala sem se, da ne bom zacutla nicesar, da ne bom vedela kako delat… Po tečaju pa moram rec, da imam mocne obcutke ki so mi ze v teh prvih dneh telo cisto na glavo obrnili”. anonimna

 

V kolikor ste začetniki in se srečujete s to dilemo, je vas strah povsem odveč. Ne verjamete? Probajte!

Dobrodošli na občutenje pozitivnih energij.