reiki terapija

Energijska podpora na daljavo.

Za energijo ni ovir, niti časovnih, niti prostorskih. Za energijo je značilno, da se ne more izničiti, se pa lahko transformira, torej preobraža. Primer iz negativnega v pozitivno.

 

Energija teče lahko v preteklost, v sedanjost, v prihodnost. Zdravi smo, če življenjska energija (ki, či, prana, orgon) in ki je tudi del imena REI-ki, kroži, se pretaka.

 

Bistveno je kroženje življenjske energije. Pri tem (si) lahko učinkovito pomagamo z reikijem. Reiki vpliva na razbijanju motenj v pretoku življenjske energije. Reiki je univerzalna življenjska energija prinaša ravnovesje in harmonijo, sprostitev.

Torej, reiki energijska podpora se lahko izvaja v živo ali na daljavo. Še posebej jo prakticirajo športniki, pa tudi ostali, ki želijo biti podprti pri svojem delu, hobiju. Izvaja se individualno ali skupinsko.

Terapije na daljavo so po mojih izkušnjah  še močnejše od tistih v živo. Kaj je vloga reiki mojstra? Reikist posreduje osnovno življenjsko energijo, torej je prevajalec energije, bioenergetik pa oddajnik. Za reikista je najvažnejša prepustnost in notranja čistost oz. občutenje brezpogojne ljubezni.

Kako poteka energijska podpora na daljavo?

Da bi bili energijsko podprti, ni nujna fizična prisotnost terapevta, saj kot smo prej omenili za energijo ni ovir.

Najpogostejši načini uporabe: pred izpiti, pred nastopi športnikov, za sprostitev ali umiritev, pri nespečnosti in energijska podpora živalim (v času novega leta ob pokih petard). Preberi več.

Reiki terapija je neboleča in sproščujoča. Dogovorimo se za termin in namen terapije. Energijska podpora zajema tudi pregled in očiščenje čaker. Sicer pa se Reiki izvaja s polaganjem rok in prevajanjem univerzalne energije. In je do danes najpogosteje uporabljena tehnika za samopomoč in pomoč drugim.  Da bi (si) z njim pomagali in zaživeli v ljubezni in harmoniji.

Naučim te postopka, kako poslati energijsko podporo na daljavo. Si pripravljen/a? Piši ali pokliči (za reikiste), za začetnike – povezava.