kadilo

energijsko-ciscenje-prostora

Kadilo

Vas stiska in čutite, da se je v prostoru pojavil tisti čuden občutek? Tisti občutek, ki vas dela nervozne, pa ne veste zakaj?

Travme, žalost, jeza, depresija in drugi negativni dogodki v prostoru pustijo informacijo o tem, kaj se je tam dogajalo. Zato je nujno, da prostore, v katerih se veliko zadržujemo, redno čistiti. Ne samo pospraviti, skrbeti za red in čistočo, temveč očistiti tudi energijsko. Torej velja, da nas prostor podpira ali ne. Res je, prostor ima spomin.

Primer iz prakse: se spominjate pozitivnih občutkov najboljšega žura?

Primer, ki ga lahko poizkusite v praksi: Po končanem napornem sestanku stopite v pisarno, kjer se je sestanek dogajal in začutite… Ali spomin na prostor, kjer ste dobili prvi poljub svoje simpatije.

Lahko rečemo, da ima prostor spomin oz. vibracijo. Vibracija vedno je, se ne more izničiti, je pozitivna ali negativna. Za energijo je značilno, da vedno obstaja, se ne more izničiti, prehaja skozi prostor in čas in se jo lahko transformira!

 

Slabo energijo nase vežejo nesnaga, nered in vsi predmeti ali obleke, ki jih že dolgo časa niste uporabljali ali nosili. Ali (podarjeni) predmeti ali obleka, ki nosijo energijo lastnika ali taki, ki niso bili podarjeni z dobrim namenom (v ozadju skrivajo nedobre namene, ljubosumje…). Nujno je energijsko očistiti prostor, če je bil v njem bolnik ali je kdo v sobi celo preminil.

 

Spalnica naj bo uglašena na sproščujoče energije, ki vas bodo sprostile, medtem ko naj bo pisarna energijsko polna za dober delovni zagon.

Več načinov, kako izvesti energijsko čiščenje prostora?

1) Informirana žajbljeva kadila

Cenik:

 • Žajbljev zvitek kadilo(kadilo 14-16cm, širina 4cm): 7
 • Žajbljevi listi kadilo (velikost pakiranja 8 x 16 cm): 5 € *za lažjo predstavo velikost večja, daljša in širša od žepnih robčkov
 • Lovor (suhi listi 20g) za kadilo in lovor suhi listi izpolnitev želja: 3 €

  kadilo žajbelj listi

  2) Čiščenje prostora na daljavo nekoga, ki to obvlada

 • Nauči se energijska čiščenje prostora tudi ti (povezava).
 • Nauči se energijskega čiščenja prostora na daljavo (povezava).  Tega izvedemo tudi praktično in moji praktikanti reikija poročajo o fenomenalnih rezultatih.
 • Bi želeli, da vam prostor očistim na daljavo? Za energijsko čiščenje prostora (na daljavo) me kontaktiraj.

 

Z reikijem se z najbolj čisto energijo, ki vibrira v najčistejši ljubezni lahko povežemo v trenutku. Prevajanje reiki energije v stanovanja, sobe, boke, poslovne prostore, očistimo vseh slabih energij, ki so se v njih nabrale. Energijsko očistiti predmete in prostor, prav tako pa lahko prostor napolnimo z novimi energijami. Naučimo se tudi energijsko uglasit predmete. Vsi poznate amulete za srečo, 4 peresno deteljico ali izdelke za zaščito.

Česa se naučimo (poleg reikija):

 • kako zaznavati negativne energije
 • vsaj 3 načine energijskega čiščenja prostora. Naučimo se energijsko očistiti predmete in prostor, prav tako pa ga napolnimo z novimi energijami.
 • kje se zadržujejo energijski zastoji
 • o mrtvih dušah

Več o začetnem reiki tečaju Usui 1 stopnji

Že komaj dihaš, prijavi se zdaj!