kundalini_reiki_tecaj1. stopnjo Usui sem delala pri Polonci Čuda – Začuti Reiki. Skrebelo me je za 7 mesečno punčko, kako bom in Polonca me je pomirila ter povedala postopek, kako pomiriti punčko na daljavo. Ko sem preverila, je bila moja punčka umirjena kot še nikoli. Hvala.

No, potem se je začelo predajanje informacij o reikiju, bila je popolna. Predajanje informacij je bil tudi zame, ki nisem vedela čisto nič o Reikiju, čudovito. Saj sem zvedela čisto vse. Nato se je začela Inciacija.

Polonca dela čudeže, še nikoli nisem čutila tega, kar je naredila ona. Toplina, objem svetlobe, neverjetno sproščenost in predvsem ko sem dobila inciacijo in ko sem od nje odšla sem se počutila sproščeno, spočito in polna energije. In tudi po končanem tečaju mi je Polonca stala ob strani, če sem kaj rabila. Polonca Hvala! Polonca TOČNO VE KAJ DELA in resnično vam jo priporočam, ker je točno to, kar vsak začetnik rabi. Polonca hvala ti se vidimo na naslednji stopnji. (K.D.)


Izkušnje pri 1 stopnji reikija.


Nisem sploh vedela kaj je reiki ko mi je PolonCa vse razložila in meni je pomenilo da sem slišala samo ljubezen.Ko sem čakala na tečaj sem bila vsa navdušena in polna pričakovanj.In napočil je tisti dan bila sem vznemirjena,vesela,radostna in polna sreče.Ko sem spoznala Polonco se mi je zdela zelo energična in zelo polna smeha me je malo pomirila z njenimi besedami ko sva čakali še ostale. In tako so prispeli in smo začeli s tečajem.Bilo je enkratno in nepozabno in toliko izkušenj sem izvedela.Polona je vse lepo razložila kako in kaj je reiki in kako deluje.Seveda mi je bil najboljši del na koncu INCIACIJA.To smo vse čakale.Ko sem bila na vrsti sem si mislila kaj bom doživela in bilo je res FANTASTIČNO.Tisti kanal v meni in kača nad mano sem si rekla to je to sedaj sem zdravilka ponosna nase v najvišje dobro.Tisti dan sem zelo kašljala imela sem virusni bronhitis in to se je pozdravilo v dveh dneh.Pri 21 dnevnem čiščenju se je dogajalo marsikaj samo želim povedati da je vreden reiki in komaj čakam 2 stopnjo.HVALA POLONCI V NAJVIŠJE DOBRO. 🙂 <3 (V.M)Opravila sem začetni tečaj Reiki-ja. Po njem se se počutila samozavestno, polno energije in zagona. Lažje se umirim, sprostim in se bolje odzovem na stresne situacije.

Reiki res deluje. To sem začutila sama. Včerajšnji glavobol je bil nevzdržen in do zdaj sem morala obvezno vzeti tableto. Naredila sem samozdravljenje in glavobol je čudežno izginil. Ne morem verjeti, a res deluje:)))

Moja izkušnja po tečaju Reiki-ja je bila neverjetna.

“Za vse je pravi čas. Učitelj pride, ko je učenec pripravljen.
Polonca res dela čuda.” Hvala! Hvala! Hvala! (S.J.)