Kako aktivirati zdravilne moči?

Samozdravljenje

Aktiviranje lastnih (zdravilnih) moči. V sebi jih imate že od prvega dne. Kam so izginile? Še vedno jih imate. Morda je tema zasenčila vašo luč. Z odstranjevanjem vzrokov, blokad, strahov, vzorcev, torej vsega, kar jo ugaša postopoma prižigamo luč. Posvetitev ali iniciacija ali uglasitev vam pomaga ponovno odpreti vrata, da bi sami dostopali do njih, kjerkoli in kadarkoli.

 

Iniciacija ali posvetitev ali uglasitev

Ste začetnik – povezava.

S terapijo ali iniciacijo se prečistijo in uravnotežijo vse čakre. Te morajo delovati ravno prav, ne preveč, ne pramalo. Te vplivajo na energijske meridijane in celotno energijsko polje oziroma auro človeka. Ta se glede na razpoloženje spreminja, oblika in barve le te. Morda kdaj začutite, kako ste težko zraven kakšnega živčnega človeka?

Vsaka čakra je povezana z določenimi čustvenimi in miselnimi vzorci ter fizičnimi organi. Torej telo odseva, kar je v vas. V svetovanjih odkrivamo čustvene vzorce, blokade čaker in blokade na fizičnih organih.

S prakticiranjem reikija ali seanso se vam povrne moč, v procesu meditacije pa spremenijo se vaši miselni in čustveni vzorci.

Pomagam vam v sebi poiskati zdravilne moči – povezava

Naučite se reiki – povezava

Spoznajte reiki še pred obiskom tečaja ali svetovanja – povezava