Kako najti notranji mir?

Čutite, da ste zaradi obveznostih napeti, ko pa si končno vzamete čas zase pa se težko umirite in sprostite? Sama sem imela velike težave s tem, da se nisem znala sprostiti, umiriti. Nato je nastopila tudi nespečnost, utrujenost. Prebedela sem cele noči in iskala načine, da bi dosegla notranji mir. Nato pa sem našla način, ki mi je pomagal.

 

Kako do stanja notranjega miru?

Kako najti notranji mir vam pokažem na primeru delovanja reiki-ja (povezava – Kaj je reiki?). Je naravna neboleča tehnika, ki je izmerljiva, dokazljiva in deluje že tisočletja. Reiki terapevta lahko obišče vsak, lahko pa se reikija tudi nauči. Za to ni potreben noben poseben talent, izobrazba. 

 

Kako najti notranji mir in se sprostiti?

Reiki deluje po sistemu energijskega odpiranja, kar pomeni, da energija zaokroži po telesu in odpira blokade. Začutili boste mir, razbremenjenost, povezanost s sabo in z vsem. Počutili se boste sproščene, umirjene, povezane. Posledično se izboljša počutje, spanje, ker pa imamo več energije, tudi vsakodnevne obremenitve bolje prenašamo.

Odpira:

Z notranjim mirom do boljšega počutja

Preobraža v dobro, vrača dobro, vrača ljubezen. Reikiju rečemo tudi energija ljubezni, saj vsa ta energija teče preko srca in ljubeče razbija vse blokade in dela prostor ljubezni. 

Vzemite odgovornost v svoje roke! Ne čakajte, da bo rešitev prišla sama od sebe. Reiki vam bo pomagal notranji mir tudi ohraniti.

PRIJAVNICA 

Preberi več