Kako nam reiki lahko pomaga ?

Reiki ima pozitiven in blagodejen vpliv na vse oblike bolezni. Reiki je tako močan in nežen hkrati, pomaga pri zdravljenju skoraj vseh poznanih bolezni in poškodb, vključno z resnimi težavami.

 

Reiki bo izboljšal rezultate vseh oblik zdravljenja, zmanjšal negativne stranske učinke (kemoterapija, zdravila), skrajšal čas celjenja, zmanjšal ali odpravil bolečine. Povrnil optimizem. Najpogostejša uporaba reikija je za zmanjševanje stresa z izboljšavami fizičnega in psihičnega počutja.

Reiki vedno pomaga in v nekaterih primerih so ljudje doživeli popolno ozdravljenje, ki so bile potrjene z medicinskimi testov pred in po zdravljenju z Reikijem. Nekateri pa so doživeli resnične čudeže, ki jih ni mogoče pripisati le reikiju. Tehnik zdravljenja je veliko, vselej pa je odločitev in volja na strani človeka.

Ali se moram posvetovati z zdravnikom ali psihologom pred uporabo reikija?

Reiki odlično (so)deluje z medicinskim ali psihološkim zdravljenjem. Ne jemljite ga kot nadomestek za zdravljenje, temveč kot pomočnika za hitrejše okrevanje.

Če imate kakršnekoli zdravstvene težave ali ste noseči, se pred obiskom reikija posvetujte z zdravnikom. Tudi s katerokoli drugo metodo alternativnega zdravljenja je kompatibilen, saj bo izboljšal rezultate. Če poleg reikija obiskujete tudi druge terapevte, je prav, za jim poveste za reiki.

Reiki terapija Ljubljana

Reiki terapija – povezava

Reiki tečaj Ljubljana

Reiki tečaj začetna stopnja – povezava