reiki-zdravilna-energija-ljubezni

Kako poteka reiki terapija?

Reiki terapija je neboleča. Sestavljena je iz pogovora in terapije same. Stranka med terapijo leži, sedi ali celo stoji (npr. izkušnje na maratonu – pri hitrih tretmajih pred nastopi). Deluje sproščujoče na um, telo, duha. Odstranjuje bolečine, blokade, stabilizira čustva in celostno deluje na človeka. Ni nadomestilo za 1 pomoč.reiki-zdravilna-energija-ljubezni

Kako reiki deluje?

Reiki ni “čira-čara”. Je dokazana in merljiva tehnika. Je energija ljubezni, teče mimo srca preko dlani, ki jih terapevt premika po telesu po glavnih in stranskih energijskih centrih, meridianih oziroma čakrah, ki so odgovorne za to, da sprejemajo energijo. Dlani so glavno orodje terapevtov, saj so zelo občutljive na energijo. Z njimi si pomagamo, da energija usmerjeno teče.

Reikisti smo prevodniki najčistejših najvišjih energij. Pravilnega prevajanja energij se naučimo na reiki tečaju in predvsem z veliko prakse, kjer zaznavamo tudi energijske pretoke in prav tako blokade.

Če čakre delujejo pravilno, je telo v ravnovesju, smo zdravi. Če je čakra dlje časa zaprta, se pojavi bolezen na tem mestu. Blokade ustvarjamo sami (ali so v nas programi), ali jih dobimo iz okolice. Bolezenska stanja ustvarjajo tudi mrtve duše, entitete, ki se lahko pripnejo na določen organ in posledično ta nima dovolj energije. Več o čakrah si lahko preberete na tej povezavi.

Število terapij je odvisno od težave, ki jo človek ima.

Sama sem šla še korak dlje, kot učenka šole za bioterapevte po karmični diagnostiki se fokusiram na vzroke bolezni. Po pogovoru s klientom razkrivam obremenjujoče vzorce, ki jih nato skupaj transformirava.

Reiki terapije v živo ali na daljavo – povezava

Odpiranje obilju – Tehnike odpiranja 1. čakre

Bi se naučili reikija. Začetnik? Začetni reiki tečaj na tej povezavi