Jasnočutnost mo(go)čno orodje terapevtov

Ta čudovita jasnočutnost kot odlično pomagalo pri terapijah. Reikistom se ob iniciaciji kmalu začne prebujati občutek jasnočutnosti, dlani postajajo bolj “občutljive” na vibracije zaznavanja blokad.

Kako si očistiti čakre? Povezava. Terapija odpiranja in čiščenja čaker – povezava. Naučite se sami očistiti čakre! Za začetnike – povezava.

Več kot uporabna pri spiritualnem kmetijstvu.  Machaelle Small Wright v spiritualnem kmetijstvu, več pod imenom Perelandra, govori o nebesedni komunikaciji z naravo in rastlinami. O naravni inteligenci, ki je vedno korak pred razumom in znanji.

S tehniko je ustvarila metodo zdravljenja in izredno uspešen vrt, ki prekaša vse vrtove v okolici in nasprotuje mnogim pravilom vrtnarstva.
Nekega leta je bila v Virginiji, kjer je glavni vrt Perelandre, močna suša, toda Perelandra ni imela zaradi nje nobene škode. Vsi ostali vrtovi v okolici pa so bili opustošeni od suše. Ker je Machaelle Wright komunicirala z naravo, je vedela kako in kam posaditi rastline, katere so odporne proti suši in tudi katero vrsto rastlin posaditi?

Kako razvijati jasnočutnost in občutenje energije?

Ne občutite energij? Želite razviti jasnočutnost? Povezava

Jasnočutnost je glavni atribut (manualnih)terapevtov. Razvij jo tudi ti! Nato se porodi vprašanje, kam z občutki, ki jih občutiš? Kaj narediti z energijo, ki jo prepoznavamo? V nespodbudnih razmerah in okoliščinah je jasnočutnost je lahko nadležna. O tem, prepoznavanjih in pasteh in prednosti jasnočutnosti govorimo na naših srečanjih in tečajih.

 

Povzeto po: https://duhovnost.eu/jasnocutnost/