krivda

Kako se osvoboditi krivde in začutiti notranji mir?

Krivda

Krivda izredno močan stresni občutek, ki vleče navzdol. Vleče in vleče, ne glede na to, kako velik je njen vzrok. Je kot elastika, vedno bolj, kot jo napenjamo, večjo tenzijo ima. Tiho trka na našo vest, a je njena negativna energijska vibracija zelo močna. Uravnoveša se s kaznijo, nekateri tudi s poškodovanjem samega sebe. To je vse prej kot primerna rešitev. Morda s tem bolje razumemo dogajanje v človeku. Kazanje s prstom na druge ima sicer kratkotrajni učinek, ki nam ne pomaga dosti, saj je krivda še vedno prisotna.

 

krivda

Kako razrešiti krivdo? Kako odpustiti sebi/drugim?

Kako odpustiti vam lahko pokažemo na primeru reikija. Je en od tisočletja delujočih tehnik, ki osvobajajo od negativnih čustvenih stanj.  Čustveni reiki (mentalni reiki Usui2 – podrobno) zelo dobro vpliva, da transformira potlačena in negativna čustva. Preobraža v dobro, vrača dobro, vrača ljubezen. Reikiju rečemo tudi energija ljubezni, saj vsa ta energija teče preko srca in ljubeče razbija vse blokade.

Vzemite odgovornost v svoje roke! Ne čakajte, da bo rešitev prišla “od zunaj”. Predstavljamo vam reiki, ki lahko učinkovito pomaga pri tovrstnih zadevah. T erapije so neboleče, delujejo sproščujoče na telo, um in duha.

 

Spoznajte reiki na reiki predstavitvah. Če ste začetnik, vabljeni na začetno stopnjo reikija. Ne potrebujete predznanja.