13 nasvetov kako se prizemljiti

1. Dihanje

Poglobite dihanje, opazujte kako se vam ob tem dviga in spušča trebuh in kako z se izdihom sidrate v središče matere zemlje. Vdihnite skozi nos v spodnji del trebha in počasi izdihujte skozi usta.

2. Narava

Vrtičkanje in fizično delo vas bo prizemljilo. Hkrati se tudi sklanjamo, ko pobiramo pridelke ali ko prekopavamo zemljo. Lahko tudi telesne vaje v tej obliki. Tudi presajanje vrtnin.

3. Eterična olja, zeliščni čaji in zelišča

Preverite, katera zelišča pomirjajo na tej povezavi: http://trnovskazelisca.si/tag/pomirja/. Za nakup domačih zelišč, mi pišite.reiki terapija

4. Reiki terapija

Reiki terapija je tehnika s katero takoj spodbudite energijski pretok. Reiki terapije potekajo v živo, ker pa za energijo ni ovir, pa tudi (bolj učinkovite) reiki terapije na daljavo. Preverjeno deluje do Avstralije (referenca stranke). Sicer pa vas za ceno 3 terapij naučim reikija, s katerim se boste vzpodbudili pretok energij v zaprtih čakrah in se lahko prizemljili. Učenje reikija za začetnike.

5. Naučite se reiki

Naučite reiki. Je enostaven, deluje. Ta vam bo odprl čakre, da se boste lahko prizemljili. Če ste začetnik/ca, si preberite tole povezavo: začetni reiki tečaj.

meditacija-v naravi

6. Kristaloterapija in zdravljenje z barvami – kromoterapija

Kristali in barve pomagajo pri prizemljitvi. Tudi ti dve tematiki nas spremljata na reiki tečajih. Potrebuješ kristale – pokliči me.

7. Slana zeliščna kopel

Znanstveniki so že večkrat potrdili, da med učinkovite metode spodbujanja energij spada tudi slana kopel z eteričnimi olji. Sol in voda blagodejno delujeta na našo auro, v kateri se po navadi pokažejo že prvi znaki bolezni (na višjih nivojih), ki jih lahko vidite na Kirlianovi kameri.

8. Akopunkturne točke

S kazalcem pritisk nad ustnico in sredincem v točko pod ustnico, ob vizualizaciji povezanosti z zemljo.

9. Bosonoga hoja oz. zadrževanje v naravi, povezanost z naravo

Kdaj ste zadnje hodili bosi? Sprehod po gozdu.

10. Objemanje dreves

Objemanje dreves pomaga pri prizemljitvi, saj se občuti energijo mogočnega drevesa, ki je čvrsto ukoreninjen. V bližini drevesa lahko tudi berete knjigo.

11. Bachove naravne kapljice

Bachove esence – povezava

12. Zbiranje informacij je premalo

Tu je le nekaj informacij. Začni takoj! Dihanje je zastonj, lahko začneš že zdaj. Šteje le akcija!

13. Odprava vzroka

Odprava vzroka neprizemljenosti je način, ki deluje bolj dolgotrajno. Pokličite me, na naših reiki tečajih bom vpogledala v vaše biopolje in ugotovila razlog za odzemljenost. To pa je tudi tematika reiki srečanj, kjer na to tematiko delamo tudi vaje. Prijavi se z zadevo: PRIZEMLJITEV – reiki srečanje. Razpišem, ko bo oblikovana dovolj velika skupina.