reiki osvobaja

SPROSTITEV

Kako vam reiki lahko pomaga ?

Reiki ima pozitiven in blagodejen vpliv na vse oblike bolezni. Reiki je tako močan in nežen hkrati, pomaga pri zdravljenju skoraj vseh poznanih bolezni in poškodb, vključno z resnimi težavami.

 

Reiki bo izboljšal rezultate vseh oblik zdravljenja, zmanjšal negativne stranske učinke (kemoterapija, zdravila), skrajšal čas celjenja, zmanjšal ali odpravil bolečine. Z njim boste hitreje okrevali po operaciji, z njim se boste umirili ali uspešno premagovali cilje. Povrnil optimizem, odpravi nespečnost. Najpogostejša uporaba reikija je za zmanjševanje stresa z izboljšavami fizičnega in psihičnega počutja. Ne nadomešča bolnišničnega zdravljenja, saj ga dopolnjuje in pa učinkovit tam, kjer medicina nima moči.

Odličen je za samopomoč, tudi ko ni drugega terapevta in tega v marsikaterem trenutku ne bo (npr. nespečnost, podpora na izpitih, umirjanje pred sestanki. ).

Deluje vedno in povsod, na ljudeh, z njim lahko pomagate živalim, spodbudite rast rastlin, energijsko očistite prostor, vrt, avto in še kaj.

Reiki sprostitev na različnih telesih

Reiki:

  • odličen je za samopomoč (ali pomoč drugim)
  • osvobaja bolečin, stresa,
  • nas opogumlja, bodri
  • nam pomaga, ko ne zmoremo
  • nas napolni z energijo
  • sprošča
  • harmonizira
  • deluje celostno, na več nivojih (fizično, mentalno, duhovno)
  • nas oplemeniti osebni in duhovni razvoj

Reiki vedno pomaga in v nekaterih primerih so ljudje doživeli popolno ozdravljenje, ki so bile potrjene z medicinskimi testov pred in po zdravljenju z Reikijem. Nekateri pa so doživeli resnične čudeže, ki jih ni mogoče pripisati le reikiju. Tehnik zdravljenja je veliko, vselej pa je odločitev in volja na strani človeka.

Na naših reiki tečajih govorimo tudi o drugih tehnikah sproščanja.

Reiki terapije – povezava

Ali se moram posvetovati z zdravnikom ali psihologom pred uporabo reikija?

Reiki odlično (so)deluje z medicinskim ali psihološkim zdravljenjem. Ne jemljite ga kot nadomestek za zdravljenje, temveč kot pomočnika za hitrejše okrevanje, osebni razvoj.

Če imate kakršnekoli zdravstvene težave ali ste noseči, se pred obiskom reikija posvetujte z zdravnikom. Tudi s katerokoli drugo metodo alternativnega zdravljenja je kompatibilen, saj bo izboljšal rezultate. Če poleg reikija obiskujete tudi druge terapevte, je prav, za jim poveste za reiki.