Kdo se lahko nauči reiki?

Sposobnost, da bi se naučili reiki ni odvisna od posameznikove intelektualne sposobnosti ali duhovnega razvoja ali let, zato je na voljo vsakomur. Ni odvisen od talenta in sposobnosti. Zanj ne potrebujete prakse in nobenih predhodnih znanj.

Namenjen je vsem, ki bi izboljšali svoje zdravje in kakovosti življenja. Reiki je presenetljivo preprosta tehnika za učenje. Za učenje nujno potrebujete učitelja, ki vas v reiki uglasi ali iniciira. In po uglasitvi ga takoj že lahko uporabljate.

Reiki je zelo preprosta tehnika. Na milijonih ljudi je bilo ugotovljeno, da se ga uspešno lahko nauči vsak, ne glede na družbeni položaj ali starost. Reiki se prenese iz učenca na učitelja z uglasitvijo ali iniciacijo. Učenec ima tako sposobnost prevajanja reiki energije.

Ali lahko tudi otroci naučijo reiki?

Da, lahko. Reiki se lahko nauči vsakdo. Priporočam, da bo otrok dovolj star, da razume, kaj reiki je in kako deluje. Da bo zrel za odgovorna ravnanja z reikijem.

Na reiki tečaj, se lahko prijavite na tej povezavi ali na kontakt.

 

Stopnje Usui reikija

Pri vseh nadaljnjih stopnjah (primerne za mojstre ali učitelje USUI reikija), Reiki subtilnih bitij (z Nadangeli),  Imara reiki in Kundalini reiki se z vsako iniciacijo poveča intenziteta pretoka reiki energije.