Ko izvajaš reiki terapije, ali lahko kaj prevzameš nase? Prevzemanje negativnih energij

reiki terapija

 

Sama pravim, ko hodiš po dežju, si (lahko nehote) moker, ali vsaj kakšna kaplja pade nate. Tudi tvoje počutje, dojemanje dežja, občutki, čustva se spremenijo.

Če kuhaš, imaš prej ali slej umazane roke, saj si v STIKU s hrano in BOLJ KOT SI V STIKU, več slastnih okusov je na tvojih rokah.

 

“Zavedam se, a moram zadevo obvladati, vendar sem se na to pripravljal že vrsto let. Hkrati se nikoli ne smemo na noben način vezati, ne smemo biti odvisni od uspešnosti lastnega početja in si tui za uspeh ne smemo lastiti zaslug. ” Marjan Ogorevc

 

Bolj kot si vpleten, čustveno, energijsko, ali imaš še celo katero od prepričanj, ki k tebi privablja to, da se poistovetiš s travmami ljudi. Jih poznaš?

 

Kako veš, da tujo energijo prevzameš nase?

Ko se zaveš, da se je po tvojem stiku z bolnim spremenilo tisto v tvojem biopolju in tvojem počutju. Torej, če je tvoje počutje drugačno, to najverjetneje ni tvoja energija. Z reikijem si jo lahko uspešno odstraniš. Če si začetnik/ca in bi se rad tega naučil – povezava.

 

Reiki srečanje na tematiko : O prevzemanju energij nase

Ali lahko prenašamo energije nase, kako jih prepoznati? Katera so prepričanja, s katerimi potegnemo tuje energije, bomo govorili na naslednjem reiki srečanju – povezava. Če vas tematika zanima, se nam pridružite. Odgovorili bomo tudi na vaša vprašanja.