Imate dovolj energije?

Reiki za maserje, refleksoterapevte, manualne terapevte

 

Ker vem, da se maserji in manualni terapevti radi maksimalno posvetite vsem svojim strankam, se kar rado zgodi, da nehote (in seveda nezavedno) jemljete energijo vašim strankam, še posebej če izvajate več masaž dnevno. Imate dovolj energije za vse masaže?

Na reiki tečaju vas naučim, kako se priklopiti na neomejen vir življenjske energije. Ob masažah boste občutili več moči. In moč reikija je znanstveno dokazana in merljiva. Kaj je reiki?

In vaše stranke bodo odšle zadovoljne in polne energije. Vsak se lahko nauči reikija in tako boste imeli dovolj energije za vse masaže in se napajali z neomejeno reiki življenjsko energijo.

Dodajte masažam še čiščenje čaker. Preizkušeno se bodo stranke po vaših masažah počutile izvrstno. Prepoznajte reiki kot dodano vrednost in konkurenčno prednost in preverite več podrobnosti.

Pedikura in reiki. Odlična kombinacija

V čem se razlikuje tvoja pedikura od ostale konkurence. Bodi drugačna. Ponudi več. In ljudje so za tisto več pripravljeni odšteti več. Pokliči me in dogovorili se bova za tečaj.

Zakaj reiki?

Umirili boste telo in duha. Odpravili blokade, lajšali bolečine v mišicah in sklepih, povečali energijo, zmanjšali stres, ustvarili ravnovesje v umu in telesu, sproščali napetosti, krepili imunski sistem, odpravili zaskrbljenost in poleg vsega še osebnostno rastli. In še več…