V meditaciji se v miru povežemo s svojim bistvom, s vsemi svojimi telesi, tudi s podzavestjo. V kombinaciji sedenja (v primeru sedeče meditacije), pravilnega dihanja pridemo do številnih prednosti, ki jih le ta prinaša.

Zakaj meditirati?meditacija-v naravi

Končno si boste vzeli čas zase in za svoje telo. Sprva ne potrebujete veliko, začnite s 5 minutami. Meditacija vas bo sprostila, vas povezala s svojim bistvom. Olajšani skrbi in stresa, lahko učinkovito delujete na podzavest in delate prostor za pozitivno, vzpodbudno, osvobajajoče stanje, izkušenim pa tudi doseganje stanja višjih zavesti.

Meditacija vam bo pomagala, ko imate občutek, da niste več v svoji moči, da vas zunanje okoliščine preveč iritirajo. Pomagala vam bo zavedanja tega trenutka(brez preteklosti in prihodnosti).

 

Vsi odgovori so v nas, naše inteligentno telo nam sporoča vse, ga slišite? Ga znate slišati? Meditacija vam bo dala moči, da (se) lažje sprejmete in razumete vse, kar se dogaja v vas in kar manifestirate zunaj vas.

V stresu?

Telo, psiha, um vam na vse načine poskuša dopovedati, da je čas, da se ustavite in da se posvetite sebi. Začnite s 5 min na dan.

polonca-cuda-osebni-razvojKako izklopiti misli, kako se sprostiti? Težko zaspite?Kako se umiriti? Kako umiriti um?

Kaj pa vse te misli, ne morem se umiriti, ne morem izklopit? Kako se usesti? Kako biti sam s sabo? Razbremenite um in telo. Če nimate izkušenj z meditacijo, se mi lahko pridružite na vodeni meditaciji, ki vas bom peljala v sproščujočo meditacijo in odgovorila na vaša vprašanja.

Vsi mojstri meditacije poudarjajo, da je tudi meditacija vztrajno razvijanje in utrjevanje naših notranjih sposobnosti, ki zahteva našo popolno predanost in – še enkrat – vsakodnevno, četudi petminutno vajo. Z raziskavami na možganih začetnikov so opazili spremembe v delovanju le-teh, že po štirinajstih dneh redne polurne meditacije.

Več kot 2500-letno prakso vzhodnjaških meditatorjev (brez kakršnekoli filozofije ali verskih vsebin) uporabljajo za zdravljenje težkih kroničnih bolečin, skupaj z medicinsko obravnavo bolezni. Zdravniki so ugotovili, da se bolniki, ki poleg klasičnega zdravljenja pod njihovim vodstvom vsaj tri mesece uporabljajo meditativno tehniko, ki jim je najbolj všeč, bistveno laže spoprijemajo z boleznijo kot bolniki, ki so podvrženi samo medicinskemu tretmaju.

 

Z meditacijmi lahko očistimo čakre, energijsko harmoniziramo telo, vplivamo na podzavest, spodbudimo višanje vibracije, vplivamo na zdravljenje telesa, duše in duha in na bolezen. Vodi vas nad prepričanja in vzorce in vam pomaga videti vašo pravo naravo.

 

Naučite se meditirati

Vodene meditacije

Kdaj? povezava

Prijava: zacutireiki@gmail.com (meditacija)

Pripomočki: plastenka vode, podloga-armafleks, lahko tudi odeja ali blazina za pod glavo

Vabljeni na skupinsko meditacijo (male skupine), ker vam bom predstavila tehnike za notranjo umiritev in razbremenitev uma…

Meditacija je namenjena vsem, ki si želijo sprostiti ob prijetni glasbi, odvreči kakršnekoli težave, skrbi ter si zgraditi novo življenjsko energijo in tako vzpostaviti zdrav energijski pretok.

PRIJAVNICA

Povzeto po: povezava