Moral bi opustiti strah, da naredl bi naslednji korak in zaživel ljubezen.

Skrivnost brezpogojne ljubezni je v tem, da smo vsi enaki, sveti do tolikšne mere, da si tega ne znamo predstavljati. In to se nam odkrije, ko opustimo strah.

To zdaj iščete. In to boste našli, ko boste odprli srca vsakemu koščku stvarstva.

James F.Twyman: Poslanci luči

REIKI MOJSTRICA IN REIKI UČITELJICA 

Sem Polonca, mojstrica in učiteljica reikija s prako, več let izvajam in poučujem reiki začetnike, reiki mojstre in učitelje reikija. Si želite postati reiki učitelj in poučevati reiki, pišite mi? Povezava.

Od leta 2014 vodim:

Več let poučujem več vrst in stopenj reikija:

 Organiziram reiki srečanja in reiki predstavitve za tiste, ki ste skeptični ali je reiki za vas in ali vam ustrezam kot reiki učiteljica.polonca čuda reiki mojstrica in učiteljica

Reiki dopolnjujem z znanji karmične diagnostike šole, z znanji radiastezije, kromoterapije oz zdravljenja z barvami in vplivom barv na počutje, tradicionalne kitajske medicine, integralne bioorgonimije in zeliščarstva.

Veliko primerov iz lastne prakse, tudi kar se tiče očiščenje telesa z naravnimi pripravki, vplivom zelišč na biopolje človeka.

Moji učenci pravijo, da se na mojih reiki tečajih umirijo, se odlično počutijo in da so neverjetno sproščeni. Reiki tečaji so več kot teorija, učimo se čutenja, poslušanja telesa, povezovanja in pretoka energije.

Redno aktivno sodelujem na srečanjih reiki mojstrov, svoja znanja redno izpopolnjujem na delavnicah in šole v programu usposabljanja za bioterapevte (Neli Rep, Marjan Ogorevc, Tina Ogorevc, dr. Milena Plut in drugih učiteljev). Pomagam pri srečanjih s svetovnim zdravilcem Bracom, in sem prostovoljka v različnih društvih za osebno in duhovno rast, kjer rada pomagam in svojo energijo izžarevam med prisotne.

Iščete kvalitetno reiki učiteljico? Zakaj obiskati reiki tečaj pri meni?

√ več stopenj reiki poučevanja (celostno poučevanje)

√ meditacija odpiranja podzavestnih blokad

√ pripravimo vas na reiki sprejem. Reiki pretok začutijo tudi tisti, ki nikoli ne čutijo nič (če si seveda dopustijo in s tem namenom tudi pridejo), najdemo vzroke za to in po potrebi odpravimo blokade.

√ poglobljena reiki znanja

√ za skeptike izmerjeni dokazi obstoja reikija

√ primeri iz lastne prakse

√ imam večletne praktične izkušnje s poučevanjem reiki začetnikov, mojstrov in učiteljev

√ certifikat in mentorstvo po tečaju

522

število zadovoljnih tečajnikov

100

kvalitetno poučevanje v %

100

poglobljena praktična znanja in izkušnje %

100

ko resnično začutite energijski pretok

1326

ur reiki prevajanja

2135

ur odvodenih praktičnih tečajev in srečanj

100

poučujem reiki stopnje za začetnike, mojstre in učitelje

100

brezplačno svetovanje pred vpisom v tečaj

100

mentorstvo po tečaju

100

podpora z domačimi zdravilnimi zelišči, z Bachovimi kapljicami

94

% tečajnikov, ki so tečaje ocenili z oceno 10

96

% tečajnikov, ki bi me priporočili drugim

1

tehnika za samopomoč (za vajo ne potrebuješ druge osebe)

100

tehnika za pomoč drugim

100

poleg reikija, dodatna znanja

Osebni nagovor

Po izobrazbi sem diplomirana ekonomistka (poslovni informatik). Uživam v standardnih in LA plesih, pilatesu, bobnih, skratka povsod, kjer se pleše. Obožujem dobre energije. Rada sem v družbi, rada sem v stiku z naravo, živalskimi prijatelji na tem planetu.polonca_reiki_master

Rojena na zeliščni kmetiji z več kot 70 letno tradicijo, kjer brez kemije pridelujemo zelišča, začimbe in zelenjavo.  Spoznala sem moč domačih zdravilnih zelišč in doma vzgojene zelenjave. Za zdravje JE pomembno, kaj damo VASE!

Zelišča (o)zdravijo same po sebi. Že tisočletja! Brez stranskih učinkov!

trnovska zelišča
trnovska zelišča

Približujem naravo. Vsem zainteresiranim pomagam, da jim narava postane blizu, jih opominjam, da je naravno najboljše. Jih spodbujam, da izkoristijo darove narave.

Skrbim za vzgojo, promocijo in prodajo lastno pridelanih domačih pridelkov. Domačih zdravilnih zelišč, začimb in zelenjave.  Poskrbim, da narava pride k vam. Obiščite stran www.trnovskazelisca.si, Ker imamo radi narav(n)o!

 

Bolezen, prekletstvo ali priložnost?

Z alternativnimi metodami zdravljenja sem se v praksi srečala leta ob bolezni 1998. Zdravniška terapija sprva ni bila uspešna in rekla sem si, nekaj mora obstajati, da se bom počutila bolje. Že takrat sem spoznavala zdravilce in… Alternativne metode zdravljenja!

Zakaj alternativa?

Mnogi pravijo, ni uspeha brez travme. Bolezen je bila moja največja učiteljica in brez nje ne bi spoznala teh prečudovitih metod! Zdravniki so specialisti za zdravljenje telesa, zdravilci pa so opravili ostalo. Oz. kot sami pravijo, so me podprili, da sem zmogla – SAMA. In hvaležna vsem prečudovitim dušam, ki ste mi takrat stale ob strani. In spoznala dejstvo, da nismo samo telo in

Naj si uradna in alternativna medicina podata roki! Skupaj sta močnejši.

In hvaležna sem, da smem tudi jaz zdaj pomagati ljudem in naravi, da smem širiti to znanje se s tem zahvaliti za pomoč, ki sem jo bila deležna tudi sama.

polonca_energija_naraveNaravno je najboljše in deluje že tisočletja!

Kako sem izbrala reiki?

Pred reikijem sem se srečala s transcedentalno meditacijo, EFT tapkanjem, vadila tai chi, chi gong-om in hodila na jogo. Preko samozdravljenja sem se srečala s tehnikami reconnection, theta healing, bio energija, EFT, hatmaro. Mnogo sem se poučila tudi o teh tehnikah.

 

Zakaj sem izbrala reiki?

Enostaven, naraven, deluje!

Dolgo sem iskala naravno tehniko, s katero bi lahko pomagala sama sebi. Reiki je naravna tehnika, ki je takorekoč že v nas, že od rojstva. Ko izbereš terapevta, mu daješ vso moč zdravljenja. Lepo je sicer imeti terapevta, a želela sem si neodvisnosti. Želela sem se naučiti tehnike, kjer bi lahko bila sam svoj terapevt. In to omogoča reiki. Deluje že 5000 let. Njegovo delovanje je dokazano. In za skeptične ume tudi merljivo. Na našem reiki tečaju postrežemo s konkretnimi dokazi reikija in tudi iz lastne prakse. Reiki deluje na ljudeh, živalih, stvareh in rastlinah. Celostno! Na fizičnem, čustvenem, astralnem, spiritualnem nivoju…

Reiki najčistejša energija ljubezni

Reiki je energija najčistejše ljubezni, poteka preko srčne čakre in deluje, brez izjem. Deluje vedno in povsod. Edini, ki ga lahko blokira ali ne priznava je um (nižji ego). Reiki je poln ljubezni, lahko ga osvoji vsak (tudi otroci). Reiki deluje ne glede na pripadnost, vero in finančno stanje. Da, za reiki smo vsi enaki, reiki preprosto ne pozna razlik in je lahko dostopen vsem.

Reiki znanje z veseljem prenašam na vse, ki jih reiki pokliče v svoje življenje. Reiki tečaje izvajam v Ljubljani in bližnji okolici. Povezava -lokacija reiki tečajev.

Ko se enkrat naučite reiki, je z vami celo življenje. 24 ur in 7 dni v tednu. Ni vam treba plačevati terapevtov, saj si z njim lahko sami pomagate kjerkoli in kadarkoli.

Moj kontakt

Reiki deluje brez izjeme.
Deluje vedno in povsod.

Reiki nam je bil dan zato, da spoznamo ljubezen v sebi in se očistimo vsega kar nismo. Nam pomaga po poti osebne in duhovne rasti.

Z ljubeznijo, Polonca Čuda