Nespečnost. Kaj narediti za boljši spanec?

Poskušala sem že vsemogoče,res so malo krivi hormoni ampak jaz se celo noč prebujam na eno uro, enostavno ne vem kaj naj naredim. Pijem zvečer mleko z medom,grem spat ,približno ob isti uri,hodim na sprehode,poskušala sem že z baldrijanom,pa nič,sem kot sova,ampak v službi pa zaspana,oz skoraj cel dan,čez dan ne spim,ko pride večer,pa jaz začnem funkcionirat enostavno ne vem več,kaj naj naredim,ker sem že tako utrujena ,da se bojim ,da bom v službi naredila kaj narobe🤔🤔🤔rada pa bi neko alternativo.” (anonimno)

Kako umiriti misli, odpraviti bolečino in se sprostiti?  

Vem, zdaj se vam v mislih poraja, probal(a) sem že vse, a reikija očitno še ne. Naj ti povem mojo izkušnjo, odkar sem začela z reikijem se zbujam spočita in moje spanje se je zelo popravilo. Verjemite, niste bolj analitični tip človeka, kot jaz in včasih se je moje analiziranje dogodkov zavleklo doooolgo v noč. O težko se je bilo umiriti, ker so zvečer švigale misli vse naokrog. Ponoči cel kup križank, sudokujev…

Predstavljam delujočo tehniko, ki sprošča telo in duha. Reiki mi je dal poleg drugih stvari tudi to, da sem se z njegovo pomočjo lahko sprostila in umirila misli. Pred spanjem tako lahko sprostim (fizično in čustveno) bolečino in se lažje umirim. Prinaša mir in sproščenost. V primerjavi z ostalimi tehnikami, deluje v globino, na vsa telesa, je enostaven za učenje in uporabo in deluje. Je dokazan, merljiv.

 

Kaj lahko naredite, ko imate težave s spanjem? Z naravnimi načini nad nespečnost

7 rešitev, ki odpravljajo nespečnost

  1. Odpravite vzrok, saj ko bo vzrok odpravljen, ni več razloga, da ne bi zaspali. Telo vam na vse načine poskuša dopovedati, da je tega dovolj! Ga poslušate, večinoma ga telo in dušo POSKUŠAJO utišati z zdravili. A le začasno. Zdravila le še potlačijo vzrok, saj je težava odpravljena le navidezno, kar še ne pomeni, da je ni.
  2. Dva dateljna pred spanjem ali baldrijan, sivka, vas zazibajo v spanec. Na strani zeliščne kmetije Trnovska zelišča opisujejo naravne načine in rastline, ki pomagajo pri odpravi nespečnosti – povezava.
  3. Odpravite stres in zaskrbljenost, stres je pravi ubijalec spanja. In ponoči res ne boste mogli rešiti nobene težave.
  4. Izogibajte se kavi, pravemu čaju zvečer in
  5. Poiščite si pomoč, pokličite me! Reiki terapije in svetovanja – povezava
  6. Pridruži se nam na sprostitvenih vodenih meditacijah – povezava.
  7. Prihrani in se nauči reiki.  Je enostaven za učenje in uporabo, lahko se ga nauči vsak, ni potreben noben talent, le praksa. Daje svobodo in vedno bo s tabo, tudi ponoči, ki terapevt ne bo dosegljiv.Več o reiki prednostih. Bi se radi naučili reikija? Začnete tukaj – povezava. Skeptični, za vas sem pripravila reiki predstavitve.