Veliki ljudje so tisti, ki vedo, da je duhovna moč močnejša

od materialnega, da svetu vladajo misli.

Misli

meditacija-v naravi

Se odpravljate k počitku, glava pa polna misli, ki kar ne grejo in ne grejo stran? Od kje prihajajo? Kaj jih vodi? Misli postanejo prepričanja, ta pa življenja.

Se zaradi mislih počutite slabo, kako jih preusmeriti? Se ne morete sprostiti? Imate večkrat občutek težke glave? Ne obupajte, imate vpliv!

 

“Vsaka duša je in postane tisto, o čemer premišlja.” Plotin

Čustva in občutki, kaj nam govori telo?

Misli so orodje uma, ki rojevajo občutke, reagira pa tudi naše telo. Te ustvarjajo t.i. vibracijo. V primeru jeze, občutimo agresijo (in še kaj), smo v napetosti, jeza pa se bo sčasoma poznala tudi na jetrih. Torej ali so neprijetna čustva dobra ali slaba? Jih ignorirate? Največkrat so tako boleča, da smo od njih zbežali in so potlačena ostala nekje v telesu. Zakaj se z njimi soočiti in jih sprostiti?

Sprostite negativne misli in telo, naučimo vas sproščanja. Odkrili bomo od kje slabe misli, kaj jih napaja in kako se jih znebiti. Občutili boste mir, sproščenost, predvsem pa se naučili poslušati telo. 

Rešitev:

Odgovore na vsa ta vprašanja boste dobili na nadaljevalnem Usui2 reiki tečaju (mentalni reiki). Z reiki Usui 2 stopnjo pozitivno delujemo na t.i.”slaba” (nižje vibracijska) emocionalna stanja. S to stopnjo odpravljamo strah, čustvene blokade, negativne misli, prepričanja in potlačene vzorce, travme. Tako se lahko z ljubeznijo napolnite in jo sevate kadarkoli. Več na tej povezavi… Če niste reikist preberite na tej povezavi…

 

Starodavna modrost pravi:

Opazuj svoje misli, ki postanejo besede.
Opazuj svoje besede, ki postanejo dejanja.
Opazuj svoja dejanja, ki postanejo navada.
Opazuj svoje navade, ki postanejo tvoj značaj.
Opazuj svoj značaj, ki postane tvoja usoda.

Preberi več:

https://www.sensa.si/osebna-rast/kako-deluje-um/