Osebna rast

Čutite, da je pravi čas, da nekaj naredite na sebi? Da z rekijem lahko vplivamo na osebno in duhovno rast in razvoj sem več kot prepričana, saj sem to izkusila tudi sama.

Kakšen je vaš cilj? Pod pojmom osebna rast si lahko predstavljate marsikaj. Za nekatere je to uresničitev želenih sprememb, kot so na primer opustitev kajenja, kar je že uspelo mnogim reikistom. Ozaveščanje vzorcev in prepričanj, ki nas ne podpirajo in jih želimo spremeniti. Vsekakor pa pomeni delovanje v skladu s seboj.

Ne temelji na tem, da bi bilo s kom kaj narobe, saj smo prišili na ta svet idelani. Temveč smo od prednikov in okolice prevzeli (podzavestna) prepričanja in vzorce, ki nas ne vodijo k svobodi, h lahkotnosti. Lahko smo si jih ustvarili tudi sami. Z reikijem ozaveščamo tisto, kar nas ne podpira več (včasih smo morda zmotno mislili, da nas) in tisto s pomočjo reikija popravimo. Gre za to, ali delujemo v skladu s svojo bitjo ali proti sebi. Zato reikisti kmalu občutijo, kako nam telo in čustva pokažejo ali smo na pravi poti ali ne.

Z nadaljevalnimi mojstrskimi stopnjami, se postopoma razvijejo lahko jasnoslišnost, jasnočutnost, jasnovidnost, jasnovednost in odpre tretje oko. Delujejo tudi na duhovno telo.

Idealen je za tiste, ki se težko sprostite. Z reikijem boste spet našli svoj mir in se osvobodili bolezni.

Učimo se predvsem poslušati sebe, občutke, čustva. Sobivanja z naravo.