Imate sebe! Imate svoje telo

Še vedno sprašujete? Pa čeprav že veste, da se vsi odgovori skrivajo v vas?

Na svet smo prišli goli in bosi, pa vendar opremljeni. Na voljo je mnogo orodij, ki nam lahko pomagajo pri diagnostiki. Najučinkovitejše stvari so vselej najbolj preproste.

Uporabljate karte, nihala, ostala orodja? Potrebujete le sebe. Imate čudovito telo, ki nam vse pove. Ga slišite? Ga znate poslušati? Največkrat ga ubogamo šele takrat, ko se v obliki bolezni manifestira tisto, kar nas že dolgo opozarja na spremembo.

Odziv telesa na resnico

Prepoznate kako se telo odziva na resnico?

Občutki, jasnočutnost, jasnoslišnost, jasnovidnost

zlom roke okrevanje

Kot sprva praktikantki in kasneje učiteljici reikija mi je reiki pomagal, pri prepoznavanju, blokad, bolečin.

Na reiki tečaju teoretično in praktično spoznamo čakre, ki ključno vplivajo na zdravje in pretok energije v telesu. Spoznavamo kako slišati in poslušati lastno telo, predvsem kaj mi sporoča blokada, kaj mi sporoča bolečina, kasneje tudi na drugih. Praktično se z iniciacijo “odklene” kanal pretoka energije, ki se z odpravljanjem blokad jača. Torej, še posebej za tiste, ki vam primanjkuje energije, saj ste kot reikisti posredniki neomejene količine energije. Vabljeni na reiki tečaj, ki bo poleg odlične razlage tudi izkustven, z lastnimi praktičnimi izkušnjami, začutili boste pretok… Predznanje ni potrebno.

Potrdim lahko iz lastne izkušnje, da je reiki 0krepil moje jasnovidne, še posebej pa jasnočutne zaznav. Na različne ljudi deluje različno, okrepi se vam zaznavni kanal jasnoslišnosti, jasnovidnosti, jasnočutnosti ali jasnovednosti.