Slab energijski pretok, kaj lahko storite?

O energijskih pretokih in dvigu vibracije. Ob iniciaciji ali uglasitvi je pretok energije najmočnejši. Z vsakodnevnim delom na sebi, prehrano, ozaveščanjem, o(d)puščanjem, meditiranjem postopoma dvigujemo našo vibracijo, prehajamo na višjo raven.

“Piše mi oseba, ki je za nekaj časa prenehala z reikijem in opaža slabši energijski pretok, ne zaznava kot nekoč. Ni in ni rezultata terapij.”

Ni pomembno s kakšnega razloga reikist preneha z reikijem in za koliko časa. Kar je pomembno, da se v tem času spremeni pretok energije (oslabi), kar je opazila tudi reikistka sama. Predlagam, da izvedeva ponovno iniciacijo in situacija se popravi.

Tudi terapevti se med seboj razlikujejo po energijskem pretoku. Kaj ga določa? Nekateri terapevti najbolje delajo “ena na ena”, le kako drugi zmorejo skupinskih terapij več kot 300 ljudi naenkrat?

Kako okrepiti pretok energije?

Na pretok energije vpliva več dejavnikov. Veliko blokad razvijemo sami ali jih povzamemo od okolice. Najnižje frekvence prinaša strah. Najpogostejši so strah pred neznanim ali strah, da bi karkoli prevzeli nase. Ali se zavedate svojih blokad?

 

Izveden bo dogodek, skupaj bomo pogledali, kaj ovira energijski pretok na zavestni in podzavestni ravni, jih transformirali. Ne veste kaj vas ovira? Ali potrebujete ponovno iniciacijo? Pišite mi zacutireiki@gmail.com (zadeva: popoln energijski pretok)

 

Sorodni članki…

SKRIVNOSTI POPOLNEGA ENERGIJSKEGA PRETOKA