Reiki bela magija

Reiki bela magija – čista univerzalna ljubeča energija, na katero se lahko poveže tudi reiki začetnik – tisti, ki je posvečen vsaj v začetno reiki stopnjo. Takrat se namreč ob iniciaciji odpre reiki kanal.reiki belamagija

Reiki je več kot energijska tehnika, je tehnika osebne in duhovne rasti, s katero premagujemo sami sebe. Odpada vse, kar ne služi. Mnogi prekmalu odnehajo, ker mislijo, da je kaj narobe z reikijem. Pa ni. Problem je v vašem umu, nepredelanih vzorcih, ki ob spuščanju čiste božanske energije v nas počisti “smeti”. Včasih je to zelo boleče, konfuzno in se kaže kot bolečina, zmedenost, čustvene težave.

Za to bolečino pa biser… modrost.

Navajam primer reikistke Usui 2 stopnje, ki se ji je pri delu z reikijem začelo luščiti tole.

Kot reikistka Usui 1 stopnje, je bila vase prepričana, izvajala terapije tako na sebi, kot na drugih. Dobri rezultati, lepe energije, lep pretok. Po iniciaciji Usui 2 pa se je ustavilo. Ni bila več prepričana vase, ali dela prav, ali lahko naredi kaj narobe… in me je poklicala. Skupaj sva prišli do zaključka, kje blokada.

Ni težava v reikiju, ni težava v energijski tehniki…

V kolikor se poglobimo, mentalni reiki Usui 2 stopnje – čisti mental, astral (vzorce in prepričanja) in ta situacija ji je pomagala ozavestiti, da ni nič narobe s tehniko, temveč s tem, kar nosi v sebi. Čeprav je izgledala konfuzna, v sebi nosi rešitev – ki ji bo pomagala do osebne rasti tudi pri vsakdanjem življenju.

 

Reiki je bela magija – v kolikor se po reikiju ne počutiš dobro, si pozabil/a na tole. Reiki je čista svetloba, bela magija, ki razblinja temo. Tisto, kar vibrira nižje od čiste svetlobe pride na površje in se razbije. Zakaj? Zato, da sprejmeš višjo frekvenco, novo navado, novo miselnost, novo energijo.