KAJ DOGAJA:

SKRIVNOSTI POPOLNEGA ENERGIJSKEGA PRETOKA

 

Ko sem se začela ukvarjati z energijskim delom sem se spraševala, zakaj ni energijskega pretoka? Od česa je to odvisno? Ali je to odvisno od mene? Kako včasih pretok je, včasih pa ni? Kaj lahko sama naredim, da vzpodbudim energijski pretok?  Govorili bomo o značilnostih energije. Kdaj in zakaj pride do izgorelosti in o pomanjkanja energije? Kako pridobimo in se napolnimo z energijo.  Od kod prihaja energija. Ali lahko sam vplivam na energijski tok in kako? Spoznali in ozavestili boste blokade. Kaj lahko sami naredimo za to? In za terapevte, maserje, prodajalce, vrtnarje, ustvarjalce – kako biti dober prevodnik energije.

Delavnica bo splošna, ne bo vezana na nobeno energijsko tehniko, govorila bom iz lastne prakse, ko sem bila sam deležna energijskih zdravljenj in kaj sem se od tega naučila.

 

 

krivda

KDAJ: torek 21.1.20, od 18h – 20.30h,

Če naslednji termin ni razpisan, izpolnite prijavnico s pripisom zanimam se za delavnico “SKRIVNOSTI POPOLNEGA ENERGIJSKEGA PRETOKA“. Ko bo dogodek razpisan, boste obveščeni. Dogodek bo izveden ob minimalnem številu prijav. Prijave odprte do zasedbe mest (Prejšnji dogodek je bil razprodan, prosta mesta so bila hitro zapolnjena, zato svetujem, da se prijavite čimprej). V roku 24h pred dogodkom boste obveščeni po mailu. Predlagaj najljubšo tematiko na 041 905 704.

KJE: Einspielerjeva ulica 6, 1000 Ljubljana (Zemljevid…) Veš za poslovni prostor v Ljubljani – piši mi

CENA: 12 € 

TRAJANJE: 2 h 30 min

 

PROGRAM IN TEMATIKA: SKRIVNOSTI OPTIMALNEGA ENERGIJSKEGA PRETOKA

Tokratni program bo namenjen energijskemu pretoku.

Preberi več

PROGRAM:

Preberi več

 

ŽELIŠ BITI OBVEŠČEN/A: piši mi

 

Kako se prijavim?

  • Prijavnica ⇓
  • ime, priimek, email naslov na 041-905-704

Shranite si mojo številko – 041-905-704, saj je vhod zaklenjen. Začenjamo točno. Vzdušje bo super.

Prijavnica

Če imate vprašanje, me pokličite na 041-905-704 ali pišite

Oblikujem urnik po vaših željah