Napotki: Kaj ne sme manjkati, če želiš biti v reikiju uspešen/a in kako dobiš od reikija največ

Stanje zdravja telesa, misli in duha je odvisna od načina človekovega življenja in lifestye-a. Reiki ni noben čudež, filozofija reikija je ta, da smo zdravi, ko energija kroži po telesu. Ko pa se pojavi blokada, ki blokira energijski pretok, pa sčasoma zbolimo. V kolikor se držiš stresnega življenja, se reiki terapije ponavlja. Reiki je zato super tudi kot preventiva, saj z njim ojačamo energijo, ohranjamo stabilnost telesa, uma in duha.

Redno izvajanje reikija je še posebej priporočljiv za ljudi, ki živijo v stresu, ne spijo dobro, se slabo prehranjujejo in posegajo po raznih odvisnostih in drugih razvadah.

Uspeh do odličnega reiki mojstra, do odličnega reiki učitelja, do izkušenega reiki mojstra je vaja in praksa. Ljudje, ki tega niso izkusili, so verjetno prej prenehali. Vztrajnost je cenjena vrlina, ki prinaša rezultate.

 

Praksa. Reiki vaje

 

Če povzamem Osho-ta, ki pravi, branje knjig je v redu, ampak pozabi vso znanje iz knjig. To je mrtvo. Védenje ustvarja pravo modrost in resnico in se ga pridobiva z izkušanjem.

 

Zato vabim vse, ki bi želeli vaditi reiki:

  • reiki srečanja
  • oblikujemo skupino z namenom reiki prakse
  • Te zanima? Piši mi: zacutireiki@gmail.com (zadeva: reiki praksa)

 

Ne rabiš veliko, da bi se počutil / dobro

1h reikija dnevno je res velik zalogaj, vendar začni z 10 minutami, to pa je že lažje.