Naravno zdravljenje živali z reikijem

Reiki pomoč in živali, novoletno praznovanje in pokanje petard

Naravno zdravljenje živali z reikijemOb praznovanju novega leta ob pokih petard so živali prestrašene, še posebej tiste zunaj.

 

Ni nujno, da je žival bolna, lahko uporabljamo tudi za preventivo ali za boljšo rast oz. razvoj (pri mladičih) ali za hitrejše okrevanje, kot pomoč pri kotenju, pri kužkih in muckih, ki se ne razumejo dobro, pobesnelem konju ipd.

 

Tako kot ljudem prija dotok energije ljubezni, se na reiki dobro odzivajo tudi živali. Deluje sproščujoče, pomirjujoče. Sprejemajo ga veliko bolje, saj jih pri tem ne ovira um ali nižji ego in se ne sprašujejo: “Ali deluje? Ali čutim pretok?” Temveč sprejemajo.

Pokanje petard in psi. Pokanja se bojim!

Reiki lahko uporabite tudi pri preplašenih ali nevarnih živalih, ki se vam ne pustijo približati. V tem primeru izvajate reiki terapije na daljavo. Te lahko izvajamo z vsaj Usui2 reiki stopnjo. Je nimate? Tu lahko začnete – povezava. Ali pa vam pri tem pomagam reiki terapevtka, saj lahko izvajam terapije v živo ali na daljavo.

 

Terapije po potrebi ponovimo. Nevarnim živalim lahko reikiramo njihovo hrano in vodo. Tega se lahko naučite tudi vi, saj je preprosto, ne potrebujete predznanja ali talenta – povezava ali pa za vas to lahko naredim jaz – povezava.

REIKI IN BOLNE ŽIVALI,ZDRAVLJENJE ŽIVALI,POMOČ ŽIVALIM

 

Dolžino in težavne predele reikiranja živali določijo same, med terapijo se tudi premikajo. A ko prejmejo dovolj energije, same odidejo proč. Prva reakcija ob reiki terapiji je, da se ob reikiju se vedno umirijo.

 

 

Psi, petarde in reiki. Umiritev psa ob pokanju

Poročanje tečajnice reikistke pri pomoči živali z reikijem ob pokanju petard.

“Draga Polonca. Ob zadnjih praznovanjih novega leta sem zaskrbljeno pogledovala našo kužiko Mišo. Tudi iz hiše se ni upala na wc. V kuhinji si je revčka našla prostor v kotu pod klopjo in tam ostala večino večera, saj je bilo slišati kar precej pokov. Potem sem se spomnila, ko si govorila, da naj probamo reiki na živalih. In sem res. Naša Miša se je res čutila nek pretok in  se tako le uspela umiriti, vsaj prišla je izpod klopi in šla na svoje običajno spalno mesto. Sem vesela, da sem mu olajšala te muke. Res sem hvaležna, da si me naučila reiki. G.”

 

 

Hvala G. za prispevek. Naj vam bo v spomin in navdih in sporočilo vam. Ne potrebujete verjeti v reiki, probajte in videli boste!