Pot do reiki mojstrstva… Čutiš, da bi pomagal/a sebi in drugim? Poučevanje reiki mojstric/ov in učiteljic/ev

Pri meni so se že učili reikisti, ki so zdaj uspešni terapevti. Nekateri so se specializirali za reiki, druge je pot odpeljala v druge vode, vsi pa so doživeli izboljšanje. In vsi zatrjujemo, zakaj reikija nisem spoznal/a že prej?

REIKI MOJSTRICA IN

REIKI UČITELJICA Z IZKUŠNJAMI

O meni

Polonca, reiki mojstrica in reiki učiteljica več stilov in stopenj reikija – Usui reiki, Angel, Karuna, Imara, Kundalini reiki. Več let prakticiram reiki na sebi in pomagam drugim. Poučujem reiki začetnike, reiki mojstre in učitelje reikija. Šolana na šoli za bioterapevte. Več o meni – povezava

Od leta 2014 vodim:

  • reiki predstavitev
  • reiki srečanja, ki temeljijo predvsem na praksi in učenju in spodbujanju vsakdanje uporabe reikija in raziskovanja sebe
  • skupinske ali individualne reiki tečaje,
  • ponovitvene reiki tečaje, za tiste, ki imate premalo znanja,
  • ponovne uglasitve (re-iniciacije) v reiki, za vse, ki opažate slabši reiki pretok. (Ne glede na to kje in kdaj je bil opravljen reiki tečaj.)

Več let poučujem več vrst in stopenj reikija:

Bi postal reiki učitelj/ica in poučevati reiki, pišite mi! Poučujem reiki terapevte in reiki učitelje. Povezava.

V večletnem poučevanju reikija sem opravila vsaj 250 iniciacij, a jih že dolgo več ne štejem, saj mi je pomembneje to, da naprej predajam orodje, ki pomaga. Reiki je dokazana in v lastni praksi preizkušena tehnika, dal mi je res veliko, pomagal mi je, da sem zmogla, da sem šla naprej. Na tečaju podajam veliko primerov iz lastne prakse, tudi kar se tiče očiščenje telesa z naravnimi pripravki, vplivom zelišč, aromaterapije na biopolje človeka.

Z ljubeznijo, Polonca Čuda