Reiki terapije in svetovanja

 

Reiki je starodavna tehnika, izvira iz Japonske. Ni neka “čira čara”, saj je njegovo delovanje dokazano in izmerljivo. Deluje na principu prevajanja univerzalne življenjske energije. Za energijo je značilno, da kroži, da je v času in prostoru, ne more se uničiti, lahko pa pretvarja obliko. Telo je zdravo, ko se energija pretaka, kroži. Energijski pretok blokirajo stres, način življenja, okolje, misli, prepričanja, navade…

Bolezen se pojavi zaradi energijskih zastojev (na višjih telesih) in blokad. Pri reiki terapijah se s prevajanjem energije ponovno vzpostavi proces samozdravljenja.

Preberi več

Ko so čakre, merdiani pretočni, se ponovno vzpostavi energijski pretok in s tem proces samozdravilnih sposobnosti našega telesa. Učinkovito deluje na sproščanje, bolečine in rehabilitaciji po poškodbah.

Pozitivno deluje na stres. Poveča se raven energije v telesu in tako smo zmožni narediti več. Uporabljajo ga tudi športniki za doseganje rezultatov in tako povečuje samozavest in samozaupanje. Deluje na razstrupljanju telesa in razbijanju čustvenih blokad. Reiki je energija ljubezni in vrača ljubezen, saj deluje na razbijanje negativnih blokad in čustvenih stanj in tako dela prostor za Ljubezen.

Po vaši želji reiki terapije kombiniram z Bachovimi cvetnimi kapljicami www.bachovekapljice.si, ki delujejo predvsem na negativna čustva. Saj imate blokade zaradi nepredelanih negativnih čustev.