Bi se radi naučili reiki? Povezava

Bi radi učili reiki? Povezava

 

Kdo se lahko nauči reiki?

Sposobnost, da bi se naučili reiki ni odvisna od posameznikove intelektualne sposobnosti ali duhovnega razvoja ali let, zato je na voljo vsakomur. Ni odvisen od talenta in sposobnosti. Zanj ne potrebujete prakse in nobenih predhodnih znanj.reiki-zdravilna-energija-ljubezni

Namenjen je vsem, ki bi izboljšali svoje zdravje in kakovosti življenja. Reiki je presenetljivo preprosta tehnika za učenje. Za učenje nujno potrebujete reiki učitelja, ki vas v reiki uglasi ali iniciira (povezava – Kaj je reiki uglasitev?). Nekako podobno, kot oglasimo inštrument. Reiki se prenese iz učenca na učitelja z uglasitvijo ali iniciacijo. Učenec ima tako sposobnost prevajanja reiki energije. In po uglasitvi ga takoj že lahko uporabljate.

Reiki je zelo preprosta tehnika. Na milijonih ljudi je bilo ugotovljeno, da se ga uspešno lahko nauči vsak, ne glede na družbeni položaj ali starost.

 

Stopnje Usui reikija

Učenje reikija poteka postopoma, človeku prijazno za telo, misli in duha.

  • Reiki 1.stopnja – fizična raven (fizično telo) – osvojite tehniko in se že lahko zdravite sebe in druge
  • Reiki 2.stopnja – mentalna raven – osvojite zdravljenje na daljavo, poudarek je na zdravljenju čustev, občutkov
  • Reiki 3.stopnja – spiritualna raven – mojstrska stopnja – zdravljenje duše, še poveča se pretočnost in moč energije
  • Reiki 4.stopnja – učiteljska stopnja – na tej stopnji postanete mojster energij, svoje znanje lahko predajate naprej, samostojno poučujete druge
  • Kako lahko preverim, če mi reiki ustreza?
  • Cenik

Pri vseh nadaljnjih stopnjah (primerne za mojstre ali učitelje USUI reikija), Angelski reiki (z Nadangeli),  Imara reiki in Kundalini reiki se z vsako iniciacijo poveča intenziteta pretoka reiki energije.