polonca-cuda-osebni-razvoj

Pomembno je kdo vas poučuje, njegove življenjske (pre)izkušnje. Sem izkušena reiki mojstrica in učiteljica več stilov in stopenj reikija, poučujem začetnike, reiki mojstre in učitelje. Z vsaj 8 letno reiki prakso, z najmanj 400 učenci v Sloveniji in tujini. Šolana na šoli za bioterapevte po karmični diagnostiki, zeliščarka, Bachova cvetna svetovalka, ki po hudi življenjski preizkušnji prisega in spominja na alternativne načine zdravljenja. Iskreno pove, v kolikor bi se že prej ukvarjala z alternativnimi načini, do bolezni ne bi prišlo. In za bolezen sem hvaležna, preverite zakaj…

 

Moral bi opustiti strah, da naredil bi naslednji korak in zaživel ljubezen.

Skrivnost brezpogojne ljubezni je v tem, da smo vsi enaki, sveti do tolikšne mere, da si tega ne znamo predstavljati. In to se nam odkrije, ko opustimo strah.

To zdaj iščete. In to boste našli, ko boste odprli srca vsakemu koščku stvarstva.

James F.Twyman: Poslanci luči

 

REIKI MOJSTRICA IN

REIKI UČITELJICA Z IZKUŠNJAMI

O meni

Polonca, reiki mojstrica in reiki učiteljica več stilov in stopenj reikija – Usui reiki, Angel, Karuna, Imara, Kundalini reiki. Več let prakticiram reiki na sebi in pomagam drugim. Poučujem reiki začetnike, reiki mojstre inPreberi več

Kako se je začelo? Z boleznijo! Prekletstvo ali priložnost…

Z alternativnimi metodami zdravljenja sem se v praksi srečala leta ob bolezni 1998. Torej, naj opišem, sprva iskanje zdravniške diagnoze za mojo bolezen. Ta res ne bi smela trajati tako (pre)dolgo. In ko je končno bila postavljena, ni bilo zdravila, ki bi mi pomagalo. In tudi ne kombinacija zdravil, kaj še ostane, uf?!?! In tako sem spoznala…

Za mojo bolezen ni bilo zdravil. Zakaj alternativa?

Mnogi pravijo, ni uspeha brez travme. Bolezen je bila moja največja učiteljica in brez nje ne bi spoznala teh prečudovitih metod! Zdravniki so specialisti za zdravljenje telesa, zdravilci pa so opravili ostalo. Oz. kot sami pravijo, so me podprili, da sem zmogla – SAMA. In želim vam predstaviti eno od tehnik, ki vam pomaga, da uspete. In hvaležna vsem prečudovitim dušam, ki ste mi takrat stale ob strani. In spoznala dejstvo, da nismo samo telo…

 

Ko zdravila nimajo moči… Le kako naprej, sem se vprašala?! 

Preberi več

 

Čutiš, da bi pomagal sebi? Si želiš pomagati drugim? Poučevanje reiki učiteljic/ev

Pri meni so se že učili reikisti, ki so zdaj uspešni terapevti. Nekateri so se specializirali za reiki, druge je pot odpeljala v druge vode, vsi pa so doživeli izboljšanje. In vsi zatrjujemo, zakaj reikija nisem spoznal/a že prej?

 

Reiki je pot ljubezni, ki te vodi samo naprej po pravi poti. Pridi po svojo izkušnjo tudi ti. Vabljeni na začetne ali napredne reiki tečaje, ki jih dopolnjujem z znanji karmične diagnostike, z znanji radiastezije, kristaloterapije, kromoterapije oz. zdravljenja z barvami in vplivom barv na počutje, aromaterapije, skozi akopresurne točke, tradicionalne kitajske medicineintegralne bioorgonimije in zeliščarstva. Gojim domača ekološka zelišča in jih prav tako vključujem v program.

Redno aktivno sodelujem na srečanjih reiki mojstrov, svoja znanja redno izpopolnjujem na delavnicah in šole v programu usposabljanja za bioterapevte (Neli Rep, Marjan Ogorevc, Tina Ogorevc, dr. Milena Plut in drugih učiteljev). Najdete me lahko srečanjih s svetovnim zdravilcem Bracom, in sem prostovoljka v različnih društvih za osebno in duhovno rast, kjer rada pomagam in svojo energijo izžarevam med prisotne.

Preberi več

 

 

Iščete kvalitetno reiki učiteljico?

√ nudim več stopenj reiki poučevanja (celostno poučevanje, več stilov in stopenj reikija)

√ meditacija odpiranja podzavestnih blokad

√ pripravimo vas na reiki sprejem. Reiki pretok začutijo tudi tisti, ki nikoli ne čutijo nič (če si seveda dopustijo in s tem namenom tudi pridejo), najdemo vzroke za to in po potrebi odpravimo blokade.

√ poglobljena reiki znanja okrepljena z znanjem šole za bioterapevte

√ za skeptike izmerjeni dokazi obstoja reikija

√ primeri iz lastne prakse

√ imam večletne praktične izkušnje s poučevanjem reiki začetnikov, mojstrov in učiteljev

√ po udeležbi dobite certifikat in mentorstvo po tečaju

√ možna oskrba z domačimi eko zelišči (nabrana posebej za vas)

522

število zadovoljnih tečajnikov

100

kvalitetno poučevanje v %

100

poglobljena praktična znanja in izkušnje %

100

ko resnično začutite energijski pretok

1326

ur reiki prevajanja

2135

ur odvodenih praktičnih tečajev in srečanj

100

poučujem reiki stopnje za začetnike, mojstre in učitelje

100

brezplačno svetovanje pred vpisom v tečaj

100

mentorstvo po tečaju

100

podpora z domačimi zdravilnimi zelišči, z Bachovimi kapljicami

94

% tečajnikov, ki so tečaje ocenili z oceno 10

96

% tečajnikov, ki bi me priporočili drugim

1

tehnika za samopomoč (za vajo ne potrebuješ druge osebe)

100

tehnika za pomoč drugim

100

poleg reikija, dodatna znanja

polonca_reiki_master

Osebni nagovor

Po izobrazbi sem diplomirana ekonomistka (poslovni informatik). Uživam v standardnih in LA plesih, pilatesu, afriških in šamanskih bobnih, skratka povsod, kjer se pleše. Obožujem dobre energije. Rada sem v družbi, rada sem v stiku z naravo, živalskimi prijatelji na tem planetu.

Rojena na zeliščni kmetiji z več kot 70 letno tradicijo, kjer brez kemije pridelujemo zelišča, začimbe in zelenjavo.  Spoznala sem moč domačih zdravilnih zelišč in doma vzgojene zelenjave. Za zdravje JE pomembno, kaj damo VASE!

Celostni način zdravljenja na več nivojih

Pomembno je tudi, kaj damo vase. Skrbim za vzgojo, promocijo in prodajo lastno pridelanih domačih pridelkov. Domačih zdravilnih zelišč, začimb in zelenjave.  Poskrbim, da narava pride k vam. Obiščite stran www.trnovskazelisca.siKer imamo radi narav(n)o!

trnovska zelišča
trnovska zelišča

Zelišča (o)zdravijo same po sebi. Že tisočletja! Brez stranskih učinkov!

Približujem naravo. Vsem zainteresiranim pomagam, da jim narava postane blizu, jih opominjam, da je naravno najboljše. Jih spodbujam, da izkoristijo darove narave.

 

 

 

 

Zakaj sem izbrala reiki?

Enostaven, naraven, deluje!

Dolgo sem iskala naravno delujočo tehniko, s katero bi lahko pomagala sama sebi. (Biti svoboden, biti neodvisen od terapevta je bil eden od ciljev.) Reiki je naravna tehnika, ki je tako rekoč že v nas, že od rojstva. Ko izbereš terapevta, mu daješ vso moč zdravljenja. Lepo je sicer imeti terapevta, a želela sem si neodvisnosti. Želela sem se naučiti tehnike, kjer bi lahko bila sam svoj terapevt. In to omogoča reiki. Deluje že več 1000 let. Njegovo delovanje je dokazano. In za skeptične ume tudi merljivo. Na našem reiki tečaju postrežemo s konkretnimi dokazi reikija in tudi iz lastne prakse. Reiki deluje na ljudeh, živalih, stvareh in rastlinah. Celostno! Na fizičnem, čustvenem, astralnem, spiritualnem nivoju…

Reiki najčistejša energija ljubezni

Reiki je energija najčistejše energije, polne ljubezni, poteka preko srčne čakre in deluje, brez izjem. Deluje vedno in povsod. Edini, ki ga lahko blokira ali ne priznava je um (nižji ego). Reiki je poln ljubezni, lahko ga osvoji vsak (tudi otroci). Blagodejno deluje na rastlinah in živalih. Reiki deluje ne glede na pripadnost, vero in finančno stanje. Da, za reiki smo vsi enaki, reiki preprosto ne pozna razlik in je lahko dostopen vsem.

Reiki znanje z veseljem prenašam na vse, ki jih reiki pokliče v svoje življenje. Reiki tečaje izvajam v Ljubljani in bližnji okolici. Povezava -lokacija reiki tečajev.

Ko se enkrat naučite reiki, je z vami celo življenje. 24 ur in 7 dni v tednu. Ni vam treba plačevati terapevtov, saj si z njim lahko sami pomagate kjerkoli in kadarkoli.

Moj kontakt

Reiki deluje brez izjeme.
Deluje vedno in povsod.

Reiki nam je bil dan zato, da spoznamo ljubezen v sebi in se očistimo vsega kar nismo. Nam pomaga po poti osebne in duhovne rasti.

Z ljubeznijo, Polonca Čuda