Nihče, ki ni bil posvečen (uglašen, iniciiran) v reiki, z njim ne more delovati. Vse, kar živi, vse, kar obstaja na zemlji ima torej KI energijo in posvetitev v reiki vas močneje poveže na njegov neomejeni vir. S posvetitvijo v reiki človek postane kanal skozi katerega teče energija. Prevodnik energije.

REIKI ZA ZAČETNIKE

USUI REIKI TEČAJ 1. STOPNJA

Reiki energij ne boste mogli uporabljati, dokler vas v reiki ne posveti (oz. vas z njim poveže) reiki učitelj. Ta vam z reiki posvetitvijo ali iniciacijo podeli KLJUČ IN MOČ do čudovitega kanala za pretok brezmejne reiki energije. Kanal za pretok energije, ki ostane za vedno.  To je najbolj čista brezmejna energija ljubezni.  Inicirani ste z močnim simbolom moči.  Sledi tudi praktični del, kjer v praksi preizkusite reiki delovanje. Ne samo preizkusite, začutili ga boste v vsej svoji polnosti.

Ni reikija brez simbola – CHO KU REI

Simbol in mantra vas bo povezala s pravo reiki močjo, na tej stopnji bo ta:

  • odpiral zastale blokade
  • odpiral in stimuliral čakre
  • odpravljal bolečino
  • vas napolnil z močjo
  • energiziral hrano
  • vam dajal zaščito in prizemljitev
  • z njim boste odprli in zaprli reiki

Kot reikist lahko do boljšega počutja in tudi drugim, če se tako odločite.

Teče skozi srčno čakro.  Človek, ki izvaja reiki je predvsem prevodnik te energije. Na lastnosti te energije ne moremo vplivati in prav tako na način njenega delovanja. V tej energiji je skrita vsa LJUBEZEN in MODROST univerzuma, na katerega človek ne bo mogel nikoli vplivati.
Uglasitev prejemniku ne daje ničesar novega, marveč samo odpira in uravnava tisto, kar je že prej bilo v njem.

O reikiju si lahko marsikaj preberete na spletu ali iz knjig (a to nima pomena), a reiki energij ne boste mogli uporabljati, dokler vas v reiki ne posveti reiki učitelj. To pomeni, da vam podeli iniciacijo, ki je kot ključ do uporabe energij.

Ali moram v reiki verjeti, da deluje?

Reiki se samodejno pretaka sam od sebe, ko se nanj povežete. Vanj vam ni treba verjeti, na tečaju ga boste začutili in kmalu vam ne bo več treba verjeti, ker boste vedeli, da je. Na tečaju predstavimo konkretne dokaze reikija, sicer pa se da reiki izmeriti.

Prva reiki stopnja deluje na fizično telo (odpravlja bolečine vseh vrst, izboljšuje počutje, dviguje kvaliteto bivanja). Spoznamo, kako sta duh in telo povezana, kdaj in zakaj zbolimo. Informiramo lahko rastline za bujno rast, energijsko očistimo prostore in predmete (zdravila, hrano, vodo, kristale), pomagamo bolnim živalim in ljudem…

usui reiki tecaj