Reiki, zdravilna energija ljubezni

Zakaj je za mnoge reiki zdravilna energija ljubezni?

 

Vanj je prepletena najčistejša energija vesoljne energije LJUBEZNI IN MODROSTI. Je najčistejša in inteligentna energija. Pretaka se sama od sebe.

 

Vse, kar obstaja na tem svetu, in tudi mi, je prepleteno z življenjsko energijo. Ta je lahko močna, šibka. Na motnje v energijskem pretoku vplivajo različne (t.i. bolj ali manj negativne ali “travmatične”) situacije, dogodki, ki sprožijo blokado čaker. O čakrah se podrobno učimo na reiki tečaju za začetnike ali reiki srečanjih.

reiki-zdravilna-energija-ljubezni

Reiki zdravilna energija

Z reikijem lahko pomagate sami sebi in tudi drugim (k ciljem, živalim k boljšemu počutju, rastlinam k boljši rasti, proti škodljivcem, energijskem čiščenju prostorov…), če se tako odločite. Več… Kako reiki deluje?

 

Torej, da bi reki tekel je potrebna posvetitev ali iniciacija , ki jo izvede reiki učitelj. Človek, ki izvaja reiki je predvsem prevodnik te energije. Nihče, ki ni bil iniciiran v reiki, z njim ne more delovati. Kako začeti? Več začetni reiki tečaj.

 

Kaj dobite z reiki posvetitvijo oz. iniciacijo?

Vse, kar živi, ima torej KI (energijo) in ugasitev ali iniciacija na prejemnika močneje poveže na njegov neomejeni vir. Z tem človek postane kanal skozi katerega se pretaka energija. Še posebej primerna za tiste, ki jim pogosto zmanjka energije. Uglasitev prejemniku ne daje ničesar novega, marveč samo odpira in uravnava tisto, kar je že prej bilo v njem.

Več… Reiki za začetnike, reiki za mojstre, reiki za učitelje