Ste kdaj opazovali vzorce in prepričanja, ki jih gojite?  Od kje so prišla in ali so sploh resnična?

Skozi največkrat ponesrečene vzgojne prijeme največkrat kakšno “bedarijo” za resnico. Kot recimo: “Če boš vse pojedel, te bomo imeli radi.” “Več znaš, več veljaš.” “Visoko izobraženi so bolj spoštovani, grejo lažje skozi življenje.” “Če ne boš naredil odlično, tega raje ne stori. ” In tako naprej.

Že po nekaj ponovitvah, slišano ponotranjimo. Podzavest ne loči med resnico in neresnico. Vzame za sveto vse, kar slišite.

In ko se sproži notranji impulz, nezavedno reagiramo. V tem primeru, prenažiranje, študij, deloholičarstvo. Ali v zadnjem primeru, da sploh ne začneš z delovanjem.

 

Skozi svetovanja procese ozaveščamo programe, ki smo jih vzeli za svoje, a enostavno nismo MI. Z njimi se enačimo, a ne pomenijo nič. Kdo smo, kaj smo? Ali se enačimo s titulo “zdravnik”? Kako se počutimo s spričevali, rezultati in dosežki, ki jih imamo? Kaj nas določa? Kaj nas plemeniti, kaj nas dela sr(e)čne? Katere stvari so minljive in katere so zares pomembne?

In ko duša reče stop. Torej duša tolerira marsikaj, a ne v nedogled.  Ko gre pa nekaj izven vaše življenjske poti, tudi duša reče: “Ne grem se več”. Toliko o nenadnih boleznih. Te so pravzaprav sporočilo duše, ga slišite?

Ali so prepričanja VI? Kaj je resnica?

stres in sprostitev

 

Te programi upravljajo z našim življenjem, ki v resnici nismo MI. Kdo smo? Kaj smo? Kako ugotoviti prepričanja in jih ozavestiti? Kako do

prepričanj, ki so naložena v nezavednem? Kako spreminjat prepričanja? Kako ugotavljat vzorce? Kateri so delujoči programi? Kako ugotavljati resnico?

 

Vabljeni v našo družbo,  da skupaj ozavestimo delujoče programe, ki nam ne služijo več. Pišite mi. Skoz proces reiki tečajev se krepi zavedanje samega sebe, notranje moči, razvijanje jasnoslišnosti, jasnovidnosti, jasnočutnosti, jasnovednosti. Bi jih radi razvili tudi vi?