Pospravljeno, očiščeno, stanovanje, vse je na svojem mestu, v njem pa se ne počutje najbolje. Ste postorili vse? Ste pozabili na energijsko čiščenje prostora?

energijsko-ciscenje-prostora

– Vas stiska in čutite, da se je v prostoru pojavil tisti čuden občutek?

– Je prisoten tisti občutek, ki vas dela nervozne, pa ne veste zakaj? Ste težko pri miru?

– Je prisoten strah in dvom? Vam misli begajo? So otroci nemirni in pogosto jokajo?

– So živali zbegane?

– V kolikor prostor vpliva na vaše počutje tako, da so vaše reakcije drugačne, kot bi bile sicer, je nujno ENERGIJSKO ČIŠČENJE PROSTORA!

Prostor si zapomni vse

Prostor ima spomin! Prostor je kot nepopisan list papirja, na katerega se podpišejo vsi v prostoru prisotni, njihove besede, dejanja, dogodki in energija. V prostoru pustijo informacijo o tem, kaj se je tam dogajalo in to, kar so vnesle v prostor. Te informacije nosijo vibracijo, vibracija pa vpliva na vas zavedno ali nezavedno.

Primer iz prakse: In opazujte svoje občutke v bolnišnici. Se spominjate pozitivnih občutkov najboljšega koncerta ali žura?

V trgovini promet upade, v kolikor so tam zaposleni nezadovoljni delavci, se z njimi manipulira, niso ustrezno nagrajeni za svoje delo, ipd.

Zato je nujno, da prostore, v katerih se veliko zadržujemo, redno čistiti. Predvsem pa prostore, kjer je prisotnih veliko ljudi ali ga dnevno obišče veliko ljudi. 

Obvezen postopek, če ste se vselili v novo stanovanje ali že dlje časa niste tega naredili.

Lahko rečemo, da ima prostor spomin oz. vibracijo. Vibracija vedno je, pozitivna ali negativna in se je ne da izničiti. Za vibracijo oz. energijo je značilno, da vedno obstaja, se ne more izničiti, prehaja skozi prostor in čas in se jo lahko transformira (preobraža)!

 

Več načinov, kako izvesti energijsko čiščenje prostora?

Prostor lahko očistimo s pospravljanjem, s skrbjo za red in čistočo, nujno pa je tudi energijsko čiščenje. Energijsko čiščenje deluje tudi na preteklost.

Slabo energijo nase vežejo nesnaga, nered in vsi predmeti ali obleke, ki jih že dolgo časa niste  nosili. Ali (podarjeni) predmeti ali obleka, ki nosijo energijo lastnika. Predmeti, ki niso bili podarjeni z dobrim namenom (v ozadju skrivajo nedobre namene). Nujno je energijsko očistiti prostor, če je (bil) v njem bolnik ali je kdo v hiši nekdo celo preminil.

 

Spalnica naj bo uglašena na sproščujoče energije, ki vas bodo sprostile, medtem ko naj bo pisarna energijsko polna za dober delovni zagon.

 

Vas prostor podpira ali ne?

Različne tehnike učijo čiščenja prostora, entitet, mrtvih duš, zastalih energij… Če teh metod ne poznate sta kadilo žajbelj, kadilo lovor odlična rešitev. Predstavljamo vam načine energijskega čiščenja prostorov:

1) Informirana žajbljeva kadila

Cenik:

Žajbljev zvitek kadilo (kadilo 14-16cm, širina 4cm – 1 kos): 7,00 €

Žajbljevi listi kadilo (velikost pakiranja 8×16 cm): 5,00 €

 

Pošljemo po pošti, poštnina 2€.

 

2) Čiščenje prostora na daljavo nekoga, ki to obvlada

Bi želeli, da vam prostor očistim na daljavo? Za energijsko čiščenje prostora (na daljavo) me kontaktiraj.

Bi se želel/a naučiti, kako se energijsko očisti prostor?  Povezava. Piši mi!

Kako izvedemo energijsko čiščenje prostora na daljavo? z višjimi reiki stopnjami lahko izvajamo energijsko čiščenje prostora ali pisarne tudi na daljavo (Usui2 stopnja reiki).

 

3) Še vedno plačujete preveč, da vam kdo energijsko očisti prostor? Naučim vas energijskega čiščenja prostora!

Energijskega čiščenja se naučimo že v Reiki teačju začetne stopnje Usui1 – povezava. Ne potrebujete nobenega talenta, posebnih sposobnosti. Z reikijem se z najbolj čisto energijo, ki vibrira v najčistejši ljubezni lahko povežemo v trenutku. Stanovanja, sobe, boke, poslovne prostore, očistimo vseh slabih energij, ki so se v njih nabrale. Tega izvedemo tudi praktično in moji praktikanti reikija poročajo o fenomenalnih rezultatih.

Česa se naučimo (poleg energijskega čiščenja prostora):

Naučimo se tudi energijsko uglasit predmete. Vsi poznate amulete za srečo, 4 peresno deteljico ali izdelke za zaščito.

 

Kaj lahko izgubite? Negativne energije, zastale (mrtve) duše, čustvene navlake, slabe spomine ujete v prostor in spodbudite energijo, da spet pravilno kroži v prostoru in vas podpira. Tehnika sežiganja žajblja in lovorja se uporablja že tisočletja. Reiki pa je najbolj uporabljena metoda po celem svetu.

 

4) Kako naročiti:

trnovskazelisca@gmail.com

zacutireiki@gmail.com

041 905 704