Samozdravljenje se v telesu zgodi samo od sebe, ko na mesto blokade pride dovolj energije, ki vzpodbudi pretok. Seveda je potrebno poiskati terapevta oz. si narediti sprostitveno terapijo. Kako? Predstavljam vam reiki. Enostavna, naravna, neboleča, a delujoča tehnika samozdravljenja, ki DELUJE! Edini pogoj je, da delujete.

 

Zakaj reiki?

√ ker je enostaven

√ ker je varen

√ ker je neboleč

√ ker deluje

√ ker je merljiv

√ ker je dokazan

√ ker je sproščujoč

√ ker rezultate lahko občutite takoj

√ ker je cenovno dostopen

Ker je z vami tudi takrat, ko terapevta ne bo.

Najpogostejši razlog, da ljudje opustijo reiki je, da nimajo spodbude oz. mentorja.  Nudimo kvalitetno poučevanje reikija. Če se reikija naučite pri nas, ostajam vaša mentorica tudi po tečaju imate možnost reiki izmenjav, reiki srečanj in tako tudi druženj z istomislečimi, kjer lahko izmenjate svoje izkušnje. Družimo se, delujemo predvsem na praksi, ki je ključnega pomena.  Učila vas bom izkušena učiteljica in mojstrica reikija (usui, angel, imara, karuna, kundalini reiki mojstrica), bioterapevtka, zeliščarka. O učiteljici povezava.

 

Kako poteka samozdravljenje?

Samozdravljenje ni nobena znanstvena fantastika in reiki dokazano deluje. Reiki terapevt ali reikist s polaganjem rok na čakre, meridiane oz. na boleče dele vzpodbudi energijski pretok, torej zastalo energijo, ki preprečuje optimalno delovanje (bolezni, slabše delovanje organov, glavobole). V telesu avtomatično poteka proces samozdravljenja, ko steče energija. Je naravna neboleča tehnika uravnovešanja energij, ki je zaradi svoje učinkovitosti poznana po vsem svetu.

Reiki kako lahko uspešno zdravimo sebe in druge