KAJ DOGAJA:

SKRIVNOSTI POPOLNEGA ENERGIJSKEGA PRETOKA

 

Ne glede na to, s katero energijsko tehniko se ukvarjate, ali ste terapevt, maser… ste se verjetno tudi vi spraševali tole: Vse delam, kot “je treba”, zakaj energije ne tečejo? Tematika je primerna za terapevte, maserje, prodajalce, vrtnarje, ustvarjalce – kako biti dober prevodnik energije.

Ko sem se začela ukvarjati z energijskim delom sem se na trenutke spraševala, zakaj ni energijskega pretoka? Delala sem vse po pravilnem postopku, energija pa je včasih zelo močna, včasih pa ne. In se spraševala:

  • Od česa je to odvisno? Ali je to odvisno od mene?
  • Kako to, da je včasih pretok tako močan, včasih pa ne?
  • Kaj vpliva na moč pretoka? Lahko sama vplivam nanj?

Predvsem pa sem se začela spraševati, kaj lahko (sama) naredim, da vzpodbudim energijski pretok?

 

Govorili bomo o značilnostih energije. Kdaj in zakaj pride do izgorelosti in o pomanjkanju energije? Kako pridobimo in se kako napolnimo z energijo? Več načinov, od kod prihaja energija? Ali lahko sam vplivam na energijski tok in kako? Šli bomo na višji (nezavedni nivo), kjer ozavestili blokade…

Delavnica bo splošna, ne bo vezana na nobeno energijsko tehniko, govorila bom iz lastne prakse, ko sem bila sam deležna energijskih zdravljenj in kaj sem se od tega naučila.

 

 

krivda

KDAJ:termin ni razpisan, za naslednji termin me pokličite

Če naslednji termin ni razpisan, izpolnite prijavnico s pripisom zanimam se za delavnico “SKRIVNOSTI POPOLNEGA ENERGIJSKEGA PRETOKA“. Ko bo dogodek razpisan, boste obveščeni. Dogodek bo izveden ob minimalnem številu prijav. Prijave odprte do zasedbe prostih mest (Zadnji dogodek je bil predčasno razprodan, prosta mesta so bila hitro zapolnjena, zato svetujem, da se prijavite čimprej). V roku 24h pred dogodkom boste obveščeni po mailu. Predlagaj najljubšo tematiko srečanja na zacutireiki@gmail.com.

KJE: Parmova 41 (soba 103 ali 209), 1000 Ljubljana

CENA: 12 € 

TRAJANJE: 2 h 30 min

PROGRAM IN TEMATIKA: SKRIVNOSTI OPTIMALNEGA ENERGIJSKEGA PRETOKA

Tokratni program bo namenjen energijskemu pretoku. Druženje bo sproščene narave, kjer boste lahko podelili tudi svoje izkušnje in karkoli vprašali. Izhajam iz energijskih preprek, govorila bom o tem, kako sem razrešila energijske prepreke (ta pogled po predvsem terapevtskih krogov). Dobili boste odgovore, kako vzpodbuditi energijski pretok.  Govora bo tudi o razvijanju jasnočutnosti. Ali je jasnočutnost dar ali prekletstvo? Po vaši želji boste lahko podelili vaše izkušnje, postavljali vprašanja. Predpriprava terapevta (ob vprašanjih). Kako razviti jasnočutnost, vaši občutki, kako občutiti blokado, kako občutiti pretok?  Sicer pa se tematika prilagaja ob vaših vprašanjih in dinamiki skupine.

In še presenečenje z vpogledom v vaše biopolje… v kolikor ga razkrijem, ne bo več presenečenje.

 

Predlagaj tematiko ali postavi svoje vprašanje na povezava


– meditacija osvobajanja blokad za optimalni energijski pretok (po principu karmične diagnostike)
– vaše izkušnje, vaša vprašanja,
 odgovori 

 

– presenečenje za udeležene – med vsemi bom izžrebala  in podelila “odrešujočo” nagrado

ZA KOGA:

Preberi več

PROGRAM:

Preberi več

 

ŽELIŠ BITI OBVEŠČEN/A: piši mi

 

Kako se prijavim?

Shranite si mojo številko – 041-905-704, saj je vhod zaklenjen. Začenjamo točno. Vzdušje bo super.

Prijavnica

Če imate vprašanje, me pokličite na 041-905-704 ali pišite zacutireiki@gmail.com

Oblikujem urnik po vaših željah