V meditaciji se v miru povežemo s svojim bistvom, s vsemi svojimi telesi, tudi s podzavestjo. V kombinaciji sedenja (v primeru sedeče meditacije), pravilnega dihanja pridemo do številnih prednosti, ki jih le ta prinaša. Po meditaciji se vedno počutimo boljše.

Vabljeni na vodeno meditacijo individualno ali v malih skupinah, ker vam bom predstavila tehnike za notranjo umiritev in razbremenitev uma, telesa in duha, ki jih boste lahko uporabili tudi sami… Pripomočki plastenka vode, podloga-armafleks. Pogledala bom podzavestne vzorce, ki delujejo na vašo težavo.

 

Zakaj meditirati?meditacija-v naravi

Končno si boste vzeli čas zase in za svoje telo. Noben čas, ki ga namenite sebi bi izgubljen. Ne potrebujete veliko, začnite s 5 minutami. Meditacija vas bo sprostila, vas povezala s svojim bistvom. Olajšani skrbi in stresa, lahko učinkovito delujete na podzavest in delate prostor za pozitivno, vzpodbudno, osvobajajoče stanje, izkušenim pa tudi doseganje stanja višjih zavesti.

Učinki meditacije?

Meditacija vam bo pomagala, ko imate občutek, da izgubite svojo moč, svoj fokus, da vas zunanje okoliščine preveč iritirajo. Pomagala vam bo zavedanja tega trenutka (brez preteklosti in prihodnosti).

 

Vsi odgovori so v nas, naše inteligentno telo nam sporoča vse, ga slišite? Ga znate slišati? Meditacija vam bo dala moči, da (se) lažje sprejmete in razumete vse, kar se dogaja v vas in kar manifestirate zunaj vas.

V stresu? Vam meditacija ne gre? Kako izklopiti misli, kako se sprostiti? Težko zaspite? Kako se umiriti? Kako umiriti um?

polonca-cuda-osebni-razvoj

Več kot 2500-letno prakso vzhodnjaških meditatorjev (brez kakršnekoli filozofije ali verskih vsebin) uporabljajo za zdravljenje težkih kroničnih bolečin, skupaj z medicinsko obravnavo bolezni. Zdravniki so ugotovili, da se bolniki, ki poleg klasičnega zdravljenja pod njihovim vodstvom vsaj tri mesece uporabljajo meditativno tehniko, ki jim je najbolj všeč, bistveno laže spoprijemajo z boleznijo kot bolniki, ki so podvrženi samo medicinskemu tretmaju.

Skupaj bomo pogledali prepričanja in jih transformirali.

Meditacije delamo z namenom, ki je lahko čiščenje čaker, sprostitev, energijsko harmoniziramo telo, vplivamo na podzavest, spodbudimo višanje vibracije, vplivamo na zdravljenje telesa, duše in duha in na bolezen. Vodi vas nad prepričanja in vzorce in vam pomaga videti vašo pravo naravo.

Naročilo za individualno meditacijo v živo ali preko spleta na zacutireiki@gmail.com (vodena meditacija)