POTRDILO O PRIJAVI

Prijava na tečaj samo preko te povezave ali 041-905-704 ali to v skupini za vas rezervirano. V njem bodo tudi vse podrobnosti o dogodku. Če sporočila niste prejeli, poglejte pod zavihek promocije, družabno ali Spam. Če sporočila niste prejeli mi prosim pištite to storijo starši ali skrbniki.

Vsi, ki se prijavijo na reiki tečaj ali dogodek, ki ga organiziram soglašajo, da so pred vplačilom prebrali splošne pogoje in da se vseh storitev, ki jih organiziramo udeležujejo na lastno odgovornost in popolnoma v celoti sprejemajo odgovornost za delo z reikijem in kar se jim dogaja.

Če bolehate s katerokoli boleznijo ali imate psihične težave ali bolezen, se pred udeležbo na tečaju posvetujte z zdravnikom. Seanse, izobraževanja ter vse druge dejavnosti, ki se izvajajo v okviru dejavnosti nimajo namena, da bi nadomestile zdravniško pomoč in usluge s strani uradne medicine. Namen naših storitev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije uradne medicine.

Če imate kakršnekoli psihološke težave (se zdravite z antidepresivi ali ste v depresiji, poškodbe glave), potem te storitve niso za vas. OPOZORILO. Storitve so primerne samo za psihično zdrave posameznike. Z udeležbo prevzemate vso odgovornost nase. V kolikor ste kdaj v preteklosti že bili hospitalizirani v psih. kliniki, se odsvetuje udeležba oz. se primeru psiholoških težav ali motenj obrnite na svojega pristojnega zdravnika oz. prevzemate vso odgovornost nase.

Glede na želje uporabnika uporabnik ustanovitelju posreduje različno količino osebnih podatkov, za katero se ustanovitelj zavezuje, da jo bo uporabljal zgolj za namen posredovanja naslednjih podatkov/informacij oziroma izvedbo storitev:

  • za pošiljanje novic, obvestil, vabil le prijavljenim preko aplikacije PRIJAVA NA NOVICE (ime in priimek in elektronski naslov)
  • za prijavo na dogodke prijavljenim preko obrazca PRIJAVA NA DOGODEK (ime in priimek, elektronski naslov, naslov, telefon)
  • za urejanje članstva registracija člana preko POSTANI ČLAN (uporabniško ime, ime in priimek, naslov telefon, elektronski naslov)
  • priporočila prijateljem preko PRIPOROČI NAS PRIJATELJU (ime in priimek, elektronski naslov ter prijateljevo ime in priimek, elektronski naslov).

Na spletni strani se zbirajo naslednji podatki: e mail kontakt, ki bo uporabljen za obveščanje o dogajanjih, tečajih, popustih, izobraževanju, srečanjih in gsm kontakt, ki ga uporabim za preverjanje nakupa in obveščanje o izrednih informacijah (zamuda, odpoved dogodka).

Vse pridobljene osebne podatke v postopku registracije bo ustanovitelj skrbno varoval skladno z varovanjem osebnih podatkov.

Storitvi PRIJAVA NA NOVICE in PRIPOROČI NAS PRIJATELJU sta brezplačni. Namenjeni sta informiranju.

 

Termine za svetovanja je možno odpovedati najkasneje 24 ur pred terminom, v nasprotnem primeru termin zaračunamo.

 

 

Vsebine spletne strani in dejavnosti ustanovitelja ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči ali uradno priznane izobraževalne programe. Ustanovitelj šteje, da se uporabnik zaveda, da pridobivanje informacij na spletni strani ali s strani ustanovitelja in izvajalcev tega izobraževanja, izvajanje energijskih svetovanj, v nikakršni meri ne nadomešča tradicionalnega zdravljenja. Z udeleževanjem na aktivnostih organiziranih s strani ustanovitelja in uporabo spletne strani se strinjate z zgoraj navedenim in v celoti nase prevzemate vso odgovornost za svojo udeležbo in z vsem, kar po tečaju počnete z reikijem in s prevajanjem energij oz. kakršnimkoli energijskim delom in da se boste ob težavah posvetovali z zdravnikom.

GDPR

Začuti reiki bo vaše podatke uporabljalo izključno z namenom pošiljanja e-novic. Varovali in hranili jih bomo v skladu z zakonodajo in Splošno uredbo o varovanju osebnih podatkov (GDPR). Z vašimi podatki bomo ravnali skrbno. Za več podrobnosti si oglejte pravilnik o zasebnosti na naši spletni strani. Od prejemanja e-novice se lahko kadarkoli odjavite s klikom na gumb ODJAVA v nogi kateregakoli e-poštnega sporočila, ki ga boste prejeli od nas, lahko pa nas o tem obvestite na zacutireiki@gmail.com. S klikom na prijavni gumb se strinjate, da vaše podatke hranimo in obdelujemo v skladu z zgoraj navedenimi pogoji.

SPLOŠNO

Razumem, da vse opisane oblike svetovanja in pomoči ne spadajo pod uradno priznano terapevtsko pomoč ali uradno priznano medicino. Zavedati se morate, da moj princip svetovanja in poučevanja v nobeni obliki ne nadomešča tradicionalnega terapevtskega zdravljenja oz. zdravljenja s strani uradne medicine.. Z izvajanjem različnih tehnik vam lahko pomagam izboljšati kvaliteto življenja. Pojem ”svetovanje” se nanaša zgolj na novo razumevanje situacij in v nobeni meri ne nadomešča fizičnega ali psihološkega zdravljenja.

V primeru, da se odločite za tečaj, meditacijo ali svetovanje pri meni, v celoti prevzamete popolno odgovornost za to. Če ste v procesu kakršnegakoli zdravljenja in ste v dvomih, če ga lahko dopolnite z mojim svetovanjem, se zato obrnite na vašega zdravnika ali terapevta.