Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu. – Gandi.

Dolga leta gojimo navado, ki je morda za nas škodljiva. Tega se zavedamo ali ne in kako razmišlja um? Navada me sicer ne podpira, a je kljub temu del mene in če jo presežem, razpade del mene. Kot da bi umrl del mene. Le kako bom brez tega? Ali je navada res jaz?

Sprememba je edina prava pot, da presežemo navado, ki nam ne služi! Tako damo prostor novemu.

Zakaj se bojimo sprememb?

Prepričanja oblikujejo vaše življenje. Vedno delujejo, nujno je, da ozavestimo ali nas podpirajo ali zavirajo. Pri svoji dejavnosti dajem velik poudarek na prepričanja. Si že ugotovil/a kaj te zavira na poti spremembe? Naj omenim nekaj prepričanj, ki blokirajo korak k svobodi:

 

Spremembe so težke. Strah pred tem, kaj bo z mano, strah pred neznanim. Spremembe so nevarne. Nimam kontrole nad tem, kaj bo. In ključnega pomena premalo energije za akcijo.

Ne glede na to kaj ste, kje ste, kaj imate in kako se počutite, imate izbiro za spremembo. Presežete prepričanja, ki vam ne služijo več in spremenite navade.

 

Kako mi je uspelo? Uglašena na zdravje

Brez sprememb ni napredka.

Ljudje smo fizična, energijska in duhovna bitja. Telo mi je sporočalo, da nekaj ne delam prav. In sem čakala. Saj bom, ko bom končala srednjo šolo. In telo mi je sporočalo, pa sem rekla: Saj bom, ko bom diplomirala… U bistvu me je k temu prisililo slabo počutje.  Fizično mi je bilo onemogočeno, da bi še naprej počela stvari na enak način.

Sprva sem hodila na različne terapije, delavnice. 15 let sem raziskovala res veliko alternativnih metod in kmalu je prišla želja, da bi se česa naučila sama. In tako sem začela (akcija), z enostavno, vendar delujočo naravno energijsko tehniko reiki. Z začetnim reiki tečajem in potem vztrajno naprej z reikijem energijo, vztrajala. Dal mi je energijo. Tako sem se naučila, kako se sprostiti, kako se umiriti, delala energijske vaje in bolje spoznala sebe. Razumela, zakaj mi zdravje nagaja in sporočila in modrost, znanje. Tudi tvojo naslednji in nujen korak je akcija.

 

Kaj potrebuješ?

Odločitev, akcija in energija.

 

Potrebuješ pomoč?

Odkrivanje in transformacija prepričanj – kontakt