Zakaj nastanejo blokade v telesu

Blokade so vzrok različnih dejavnikov. Prevzamemo jih od drugih, ali jih (nezavedno) ustvarimo sami. Nekatere vlečemo še celo iz prejšnjih življenj, lahko so naše ali od naših prednikov. Večino smo jih pridobili od naših staršev in v okviru šolanja. Nekatere si ustvarimo sami. Blokade prinašajo tudi nižje vibrirajoča čustvena stanja, kot so žalost, krivda, jeza, zamere. Pri nekaterih zelo zakoreninjenih je zato nujno potrebno raziskovanje otroštva ali prejšnjih življenj.

 

Samozdravljenje se v telesu zgodi samo od sebe, ko na mesto blokade pride dovolj energije, ki vzpodbudi pretok. Nekatere stvari lahko razrešimo sami, za nekatere pa je potrebno poiskati terapevta. Kako si lahko pomagamo sami? Predstavljam vam reiki. Enostavna, naravna, neboleča, a delujoča tehnika samozdravljenja, ki DELUJE! Edini pogoj je, da delujete. Vanj vam ni treba verjeti, primeren je tako za otroke, kot za odrasle in živali, rastline.

Enostavna naravna tehnika, ki odpira blokade. Zakaj reiki?

√ ker je enostaven

√ ker je varen

√ ker je neboleč

√ ker deluje

√ ker je merljiv in dokazan

√ ker je sproščujoč

√ ker rezultate lahko občutite takoj (odvisno od vrste težave)

√ ker je cenovno dostopen

√ deluje na čustvene, fizične, psihične, vedenjske težave, duhovno telo

√ najbolj razširjen med energijskimi tehnikami zdravljenj po svetu

Ker je z vami tudi takrat, ko terapevta ne bo.

Najpogostejši razlog, da ljudje opustijo reiki je, da nimajo spodbude oz. mentorja. Reiki uči delovanje in potrpežljivosti.  Nudimo kvalitetno poučevanje reikija. Če se reikija naučite pri nas, ostajam vaša mentorica tudi po tečaju, imate možnost reiki izmenjav, reiki srečanj in tako tudi druženj z istomislečimi, kjer lahko izmenjate svoje izkušnje. Družimo se, delujemo predvsem na praksi, ki je ključnega pomena.  Učila vas bom izkušena učiteljica in mojstrica reikija (usui, angel, imara, karuna1, kundalini reiki mojstrica), bioterapevtka, zeliščarka. O učiteljici povezava.

 

Kako poteka samozdravljenje? Kako odpraviti blokade v telesu?

Samozdravljenje ni nobena znanstvena fantastika in reiki dokazano deluje. Reiki terapevt ali reikist s polaganjem rok na čakre, meridiane oz. na boleče dele vzpodbudi energijski pretok, torej zastalo energijo, ki preprečuje optimalno delovanje (bolezni, slabše delovanje organov, glavobole). V telesu avtomatično poteka proces samozdravljenja, ko steče energija. Je naravna neboleča tehnika uravnovešanja energij, ki je zaradi svoje učinkovitosti poznana po vsem svetu.

Občutenje reiki terapij

Ljudje različno občutijo reiki terapije. Skupni imenovalec je za vse, da se pomirijo in sprostijo. Še celo tisti, ki dolgo niso bili sproščeni. Nekateri občutijo toploto, špikanje, žgečkanje nekateri ne čutijo nič, vendar se po terapiji počutijo boljše. Reiki deluje ne glede na to, kaj čuti prejemnik reikija in kakšne so njegove jasnočutne sposobnosti. Nekateri vidijo tudi barve, slike, predmete, dobivajo mravljince in dobivajo tudi misli, kako naprej. Če vas zanima ta tematika, preberite, kako razviti jasnočutne sposobnosti – povezava.

Reiki kako lahko uspešno zdravimo sebe in druge