UGRIZ NAPADALNEGA PSA IN POMOČ

Pokliče me ženska, ki jo je napadel pes, za pomoč pri bolečinah, celjenju. Opisuje, da je bilo grozno, popadljiv kuža, pogrižena po telesu, veliko krvi. Skratka, že tam je padla skupaj, takoj bolnica… 
Poklicala me je za podporo. Delali sva na daljavo. Včerakaj narediti ob ugrizu psaj je šla na previjanje k zdravniku, ki ni mogel verjeti, kako hitro se celi in da bo mogoče lahko šla na morje, kar ji je sprva odsvetoval.
Njena izjava:
“Želela bi podeliti res dobro novico, ki se ji sama in vsi moji bližnji čudijo. Pred 10. dnevi sem ob neugodnem srečanju s psom, utrpela velike rane od njegovih zob na levi roki, velike rane in udarnine na levem in desnem boku, zadnjici, stegnu… Zdravniki so bili kar dosti zaskrbljeni nad vsemi temi ranami in udarninami. Prvi dan sem preživela s pomočjo tablet, nato pa jih nisem hotela več jemati.

CELJENJE RAN

Kmalu v naslednjih dneh sem se po telefonu pogovarjala o teh poškodbah s Polonco Čuda in omenila, da verjetno zaradi tega ne bom mogla it na morje. V naslednjih dneh, po tem pogovoru, so se te rane začele celiti z hitrostjo, ki jo ne morem opisati. Moji domači in tudi moja zdravnica, ki je bila zelo zaskrbljena, ni mogla verjeti neverjetnemu izboljšanju. Podpludbe, ki so nastale iz ran in so bile čez celo zadnjico, stegno , pod pazduho in roko so začele izginjati tako da so sedaj po dobrih 10. dnevih vidne samo še male vdolbinice prekrite s hrastico. Tako hitro okrevanje – celjenje mi je tudi pomagalo, da mi niso ostale večje posledice preživelega straha.  Pomoč  Polonce Čuda je bila zelo očitna. Velika Hvala.
Magda K.