ENERGIJSKA SAMOPOMOČ – PREDSTAVITEV DELA Z ENERGIJAMI – PREDSTAVITEV REIKI TEHNIKE

Spoznaj sprostitveno *alternativno tehniko zdravljenja Reiki-energijo ljubezni

V tednu odprtih vrat vam ponudim enkratno priložnost in vam predstavim energijsko delo in reiki. Reiki je starodavna energijska tehnika, ki je najbolj razširjena po celem svetu. In tudi živalim. Deluje, je razširjena in merljiva in dokazljiva.

Dobili boste odgovore:

Kaj je reiki? Kako deluje? Kako si lahko z reikijem pomagamo v vsakdanjem življenju. Kdo se lahko nauči reiki? Ali potrebujem talent?

Kako si lahko z reikijem pomagate pri vsakodnevnih težavah, pri bolezni, pri čustvenih stanjih, pri pomanjkanju energije in pri vsakodnevih izzivih. Pomaga vam pri učenju, ustvarjanju…

 

Dogodek bom vodila Polonca Čuda – Več o meni. Sem reiki mojstrica in učiteljica več stilov in stopenj reikija – Usui reiki, Angel, Karuna, Imara, Kundalini reiki, Green Tara Reiki z 9 letnimi reiki izkušnjami, z več kot 600 učenci v Sloveniji in tujini. Več let poučujem reiki začetnike, reiki mojstre in učitelje reikija in napredne učiteljske stopnje. Vaditeljica atma kriya yoge, Bachova cvetna terapevtka, Bracova pomočnica. 

Preberi več

Verjetno edina reikistka, ki vas med procesi podpre z doma vzgojenimi domačimi ekološkimi zelišči, začimbami (sadikami le teh) za prečiščevanje organizma, svežimi in suhimi zelišči, z Bachovimi kapljicami… Pri meni  lahko kupite doma vzgojene sadike le teh, sveža ali suha domača zelišča in naravne Bachove cvetne esence.

Napredni kvalitetni tečaji reikija

Vabljeni na izkustvene začetne ali napredne reiki tečaje, ki jih dopolnjujem z znanji raziskovanja in razreševanja vzorcev, karmične diagnostike, z znanji radiastezije, kristaloterapije, kromoterapije oz. zdravljenja z barvami in vplivom barv na počutje, aromaterapije, skozi akupresurne točke, tradicionalne kitajske medicineintegralne bioorgonimije in zeliščarstva.

Že vrsto let poučujem reiki, tako da govorim večinoma iz lastnih izkušenj, iz lastne prakse. Pri meni se je šolalo že najmanj 380 tečajnikov, nekateri so sedaj že samostojni terapevti.

 

Termini – povezava