UPORABA NIHALA IN PREPOZNAVANJE ENERGIJ

 

Temeljna pravila in osnove, ki jih morate poznati pri delu z nihalom. Govorili bomo o:

– o radiasteziji,

– o vrstah nihal,

– izbiri in uporabi nihala, čiščenju nihala,

– temeljnih pravil dela z nihalom.

– O pasteh uporabe nihala. Veliko bo praktičnih vaj (iskanj odgovorov) za osvojitev osnovnega dela z nihalom. Etična in moralna načela. Dobili boste tudi domače naloge.

  • Namenjeno vsem začetnikom, je osnove narave in je namenjeno tistim, ki se še niste srečali in niste vešči dela z nihalom. S seboj imejte svoje nihalo (ni pogoj). Tudi sama bom imela nekaj nihal, vendar verjetno ne dovolj za vse. Če nihala nimate, nam pišite in vam ga priskrbimo (doplačilo).

Za vas smo pripravili praktično srečanje, pri katerem se boste srečali z osnovami radiastezije. Namenjeno je vsem, ki bi v svoj proces radi vpeljali nihalo. Začeli bomo s temelji, ki so nujni, da nihalo prikaže pravilne rezultate.

Prizemljen način razlage in uporabna vrednost v praksi, z veliko praktičnimi primeri, ki jih boste lahko z lahkoto prenesli v vsakodnevno življenje.

UPORABA NIHALA IN PREPOZNAVANJE ENERGIJ

Osnovni praktični tečaj dela z nihalom z razlago in vajami. Praktična delavnica.

KAJ DOGAJA: UPORABA NIHALA IN PREPOZNAVANJE ENERGIJ

  •         termin v živo zaradi zasedenosti ni razpisan, cena z DDV 70€

  •            v kolikor termin ni razpisan, mi piši na zacutireiki@gmail.com (Zadeva: Uporaba nihala in prepoznavanje energij in vas obvestim o terminu)
  •            Ob prijavi boste dobili potrditveni mail. V kolikor se tečaja ne udeležite, se kotizacija ne vrača. Pravočasno se prijavite, saj je rok prijave do zapolnitve prostih mest. Zamudili rok prijave? Pokličite 041 905 704.
  •            Srečanje traja cca. 3 ure po potrebi podaljšamo.
  •            Srečanje bo izvedeno ob izpolnjeni kvoti minimalnih prijav. V nasprotnem primeru se dogodek preloži, kotizacijo pa boste dobili v celoti povrnjeno ali pa se prerazporedi na kasnejši termin, obveščeni boste po epošti 24 ur pred izvedbo dogodka.

OBVEZNE PRIJAVE: z imenom in priimkom na 041-905-704 ali zacutreiki@gmail.com

 

Po prijavi dobite vse informacije na mail. Maila niste prejeli? Pišite mi.

 

Kje? Einspielerjeva ulica 6, 1000 Ljubljana (Zemljevid…) . Točno ob uri se dobimo pred glavnim vhodom.

CENA: 70€ (nihalo ni vključeno v ceno)

Zaželeno je, da imate s seboj svoje nihalo. Če nihala nimate, bom imela s seboj le nekaj vrst nihal (velja za dogodke v živo), verjetno pa ne dosti za vse. Cena nihala je od 10-25€ (odvisno od vrste nihala). 

VODITELJICA: Polonca Čuda, Usui, Imara, Angel, Karuna1, Kundalini, Green Tara  reiki mojstrica in učiteljica, Bachova cvetna trapevtka, pridelovalka eko zelišč, začimb, šolana na šoli za bioterapevte po karmični diagnostiki, Bracova pomočnica… Več info… 

Preberi več

PRIJAVNICA: 041 905 704 ali http://www.zacutireiki.com/prijavnica/