UPORABA NIHALA IN PREPOZNAVANJE ENERGIJ

 

  • Stvari, temelji, ki jih nujno morate poznati pri delu z nihalom. Govorili bomo o izbiri in uporabi nihala, temeljne osnove dela z nihalom. O pasteh uporabe nihala. Veliko bo praktičnih vaj (iskanj odgovorov) za osvojitev osnovnega dela z nihalom. Etična in moralna načela. Veliko bo tudi praktičnih vaj.
  • Srečanje je osnove narave in je namenjeno tistim, ki se še niste srečali in niste vešči dela z nihalom. S seboj imejte svoje nihalo. Če nihala nimate, nam pišite in vam ga priskrbimo (doplačilo).

Za vas smo pripravili osnovno, praktično srečanje, pri katerem se boste srečali z osnovami radiastezije. Namenjeno je tistim, ki se niste še srečali z nihalom. Začeli bomo s temelji, ki so nujni, da nihalo prikaže pravilne rezultate.

Prizemljen način razlage in uporabna vrednost v praksi, z veliko praktičnimi primeri, ki jih boste lahko z lahkoto prenesli v vsakodnevno življenje. Zaradi Covid ukrepov, bomo tokrat v večji dvorani, skupine pa manjše.

UPORABA NIHALA IN PREPOZNAVANJE ENERGIJ

Osnovni praktični tečaj dela z nihalom.

KAJ DOGAJA: UPORABA NIHALA IN PREPOZNAVANJE ENERGIJ

KDAJ:

  •        četrtek, 22.4.21, od 17h-20h, early bird cena 60€ za prijave do 18.4.21, nato 80€)

  •        ponedeljek, 17.5.21, od 17h-20h, early bird cena 60€ za prijave do 2.5.21, nato 80€)

  •            Rok prijave do zapolnitve prostih mest. Zamudili rok prijave? Pokličite 041 905 704.
  •            Skupine bodo majhne zaradi trenutnih ukrepov (velja za delavnice v živo). Zato bo razpisanih več datumov, da boste lahko sodelovali vsi.
  •            Srečanje traja cca. 3 ure po potrebi podaljšamo
  •            Srečanje bo izvedeno ob izpolnjeni kvoti minimalnih prijav. V nasprotnem primeru se dogodek preloži, kotizacijo pa boste dobili v celoti povrnjeno ali pa se prerazporedi na kasnejši termin, obveščeni boste po epošti 24 ur pred izvedbo dogodka.

OBVEZNE PRIJAVE: z imenom in priimkom na 041-905-704 ali zacutreiki@gmail.com

 

Po prijavi dobite vse informacije na mail. Maila niste prejeli? Pišite mi.

 

KJE: Parmova 41, Ljubljana

CENA: early bird za hitre prijave (plačilo po predračunu – 60 €), po tem datumu 80 € (nihalo ni vključeno v ceno)

Zaželeno je, da imate s seboj svoje nihalo. Če nihala nimate, bom imela s seboj le nekaj vrst nihal (velja za dogodke v živo), verjetno pa ne dosti za vse. Cena nihala je od 10-25€ (odvisno od vrste nihala). Če v primeru izrednih razmer dogodek ne bo izveden, dobite povrnjeno celotno kotizacijo ali pa se vam kotizacija prenese na kasnejši termin.

VODITELJICA: Polonca Čuda, Usui, Imara, Angel, Karuna1, Kundalini, Green Tara  reiki mojstrica in učiteljica, izdelovalka Bachovih cvetnih esenc, pridelovalka eko zelišč, začimb, šolana na šoli za bioterapevte, Bracova pomočnica… Več info…

Preberi več

PRIJAVNICA: 041 905 704 ali http://www.zacutireiki.com/prijavnica/